• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.04.2022

16:02

OVI SU BOLESNI! ZA VAS JE OVO IZBORNA TIŠINA? Marinika nastavlja da laže, ne obazire se na pravila

Beta

Politika

OVI SU BOLESNI! ZA VAS JE OVO IZBORNA TIŠINA? Marinika nastavlja da laže, ne obazire se na pravila

Podeli vest

Đilasova Marinika Tepić nastavlja da širi laži na društvenim mrežama iako je u ponoć stupila predizborna tišina

Marinika je danas na Tviter iznela laži na račun zamenika gradonačelnik Beograda Gorana Vesića I predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: Tviter

Kao što je poznato predsednik Vučić nikada nije pominjao litijumske baterije  što je itekako podatak koji je lako proverljiv, ali Marinika ne bira sredstva. 

Dakle, osim što laže i širi laži, Marinika krši predizbornu tišinu, tako da izgleda ne bira sredstva kako da se dočepa vlasti. Ali narod u nedelju će pokazati kome veruje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Glasinac

pre 2 godine

A šta drugo da se očekuje od Marinike Tepić.

Ema

pre 2 godine

Narod podržava našeg predsednika i to će pokazati u nedelju.

Veljko M

pre 2 godine

Narod veruje onima koji grade i izgrađuju Srbiju, a ne onima koji ih svakodnevno bombarduju raznim lažima.

Fikus

pre 2 godine

Svakome sa i malo mozga je jasno da Marinika, Đilas, Ponoš, Janković i družina nema šta da traže na izborima, tako da ni ove podlosti neće ništa promeniti. Ono što ne mogu da prežalim i što će itekako da bude problem u narednom periodu je činjenica da će Tepićka, Aleksić i ostali lažovi doći do poslaničkih mandata a time i imuniteta da mogu da rade šta im je volja bez posledica. Nadam se da će državni organi znati kako da reaguju ...

Rade R

pre 2 godine

Ne rade oni to "da bi nešto promenili"! Oni to rade da bi nam, po ko zna koji put, pokazali da su oni iznad zakona, da za njih ne važe zakoni ove zemlje! Oni rade po NATO standardima!

Nina

pre 2 godine

Marinika ne bira sredstva da dođe do cilja, navikli smo na to!

Nikola

pre 2 godine

Marinika Tepić osim što laže i širi laži, ona namerno krši predizbornu tišinu, kako bi se našla u medijima, tona ne bira sredstva kako da se dočepa vlasti. Ali narod u nedelju će pokazati kome veruje. A ona će se naći na političkom smetlištu.

Nešo N

pre 2 godine

Nikako Marinika da shvati da se vlast ne osvaja izmišljanjem stvari koje nemaju blage veze sa istinom.

Tara

pre 2 godine

Dva dana pred izbore Marinika je smislila novu laž,na udaru se našao Goran Vesić. Samo dan pre našli su se zajedno u istom studiju i tada je pokazala nemoć,a onda je skupila hrabrost smislila laž i krenula u napad i sve to usred izborne tišine.

Nada

pre 2 godine

Narod je odavno pokazao šta misli o Mariniki. Ne može da je gleda očima,zato sva ova histerija i laganje.

Tamara

pre 2 godine

Opozicija i njeni mediji ne postuju zakon,niti predizbornu tisinu. Samo pokazuju sliku o sebi,nedaj boze kad bi bili na vlasti,pokazuju kako bi"postovali zakon i pravila" . Sramota njihova velika i bezobrazluk.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija