• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.04.2022

07:16

ŠTA KAŽE STRUKA - Na biračkim mestima NOŠENJE MASKI individualno

Tanjug

Politika

ŠTA KAŽE STRUKA - Na biračkim mestima NOŠENJE MASKI individualno

Podeli vest

Direktorka "Batuta" Verica Jovanović izjavila je da se danas na biralištima primenjuju epidemijske preporuke i da je nošenje maske individualna odluka

- "Preporučili smo korišćenje svih preventivnih mera - provetravanje prostora u kome će se odvijati glasanje, da se primenjuju dezinfekcione mere, dezinfekcija ruku i higijena ruku. Kada su u pitanju maske, to je individualna odluka. Uvek je preporuka, zavisno od toga kako se ko zdravstveno oseća. Maska štiti onog ko je oboleo i sve druge - rekla je Jovanovićeva.

Što se tiče glasanja u domovima za stara lica, ona je u subotu za RTS napomenula da su sačinjene posebne preporuke za ulazak u te ustanove.

Svi birački odbori koji budu ulazili, članovi timova će morati da poštuju sva pravila, moraće da nose maske, kao i zaposleni, rekla je direktorka "Batuta".

Radi se o principima i pravilima koja će biti jasno istaknuta.

Distanca je preporučena i ona će se poštovati, rekla je Jovanovićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ZATVORENA BIRALIŠTA U SRBIJI! GRAĐANI SU DANAS BIRALI PREDSEDNIKA, POSLANIKE I LOKALNU VLAST -  USKORO PRVI REZULTATI!
Politika

ZATVORENA BIRALIŠTA U SRBIJI! GRAĐANI SU DANAS BIRALI PREDSEDNIKA, POSLANIKE I LOKALNU VLAST - USKORO PRVI REZULTATI!

Građani Srbije danas su birali predsednika Republike, novi saziv parlamenta i lokalnu vlast u gradovima Beogradu i Boru i još 12 lokalnih samouprava. Na ukupno 8.255 biračkih mesta, pravo glasa na predsedničkim i parlamentarnim izborima imalo je 6.502.307 građana Srbije, koji su mogli da biraju između 19 izbornih lista i osam kandidata za predsednika

03.04.2022

07:00 >> 19:59

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija