• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.04.2022

22:51

HRVATSKI NOVINAR ŽALI ZBOG VUČIĆEVE POBEDE! Preuzeli laž đilasovskih medija da je predsednik Srbije prvi saopštio rezultate izbora!

Informer/Peđa Milosavljević

Politika

HRVATSKI NOVINAR ŽALI ZBOG VUČIĆEVE POBEDE! Preuzeli laž đilasovskih medija da je predsednik Srbije prvi saopštio rezultate izbora!

Podeli vest

Hrvatski novinar Gordan Duhaček preuzeo je od đilasovaca laž da je Vučić prvi saopštio rezultate i sa žaljenjem konstatovao da Aleksandar Vučić ima istorijsku podršku građana Srbije

- Teško da se može naći bolja ilustracija stanja demokratije i institucija u Srbiji nakon deset godina vlasti Srpske napredne stranke (SNS) od činjenice da je sinoć prvi rezultate izbora za predsednika Srbije objavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Naravno, na njima je pobedio Vučić - prenosi hrvatski medij, preuzimajući narativ đilasovskih medija koji nisu ni upoznati sa novim izbornim zakonom.

Nakon istorijske pobede Srpske naprednse stranke, hrvatski mediji su nastavili da iskazuju nezadovoljstvo.

- Nažalost, Vučićeve pobede na predsedničkim izborima u prvom krugu sa nešto manje od 60 odsto glasova (prema trenutnim rezultatima) pokazuje da aktualni predsednik i dalje ima značajnu i čvrstu podršku biračkog tela Srbije, kao i da je i dalje popularniji od SNS-a, koji je na parlamentarnim izborima dobio oko 43 odsto glasova - preneo je hrvatski Index.

Na veliku žalost koju i ne skrivaju hrvatski novinari, vlast u Srbiji biraju građani, a ne stranci. Mogli su samo da potvrde volju građana Srbije koja je pokazana na ovim izborima, da predsednik Aleksandar Vučić uživa istorijsku podršku naroda!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PROTESTANTI NE ZNAJU DA JE ZAKON PROMENJEN, A SVE JE SINOĆ ZAKUVAO N1! Direktor CeSID-a ocenio da je povod za proteste VRLO UPITAN!
Politika

PROTESTANTI NE ZNAJU DA JE ZAKON PROMENJEN, A SVE JE SINOĆ ZAKUVAO N1! Direktor CeSID-a ocenio da je povod za proteste VRLO UPITAN!

Izvršni direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) Bojan Klačar izjavio je da bi organizatori večerašnjeg protesta ispred RIK-a, odgovore na pitanja ko je i na osnovu čega doneo odluku da RIK prestane da radi tokom izborne noći, mogli da nađu u novom izbornom zakonu, usvojenom u januaru, na osnovu kojeg su bitno promenjena pravila kada je reč o objavljivanju rezulatata

04.04.2022

22:32

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija