• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.04.2022

23:09

DOK JE VUČIĆA NA ČELU, REPUBLIKA SRPSKA BIĆE ČUVANA I BRANJENA! Aleksandar Vulin prisustvovao svečanoj akademiji u Banjaluci!

Tanjug/Miloš Milivojević

Politika

DOK JE VUČIĆA NA ČELU, REPUBLIKA SRPSKA BIĆE ČUVANA I BRANJENA! Aleksandar Vulin prisustvovao svečanoj akademiji u Banjaluci!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je večeras u Banjaluci svečanoj akademiji povodom obeležavanja trideset godina postojanja i rada Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske

- Čast mi je što stojim pred vama, a posebno mi je čast i zadovoljstvo što vam čestitam veliki jubilej - 30 godina postojanja Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, u ime izabranog predsednika Republike Srbije gospodina Aleksandra Vučića. Republika Srpska nije nastala voljom velikih sila, nije nastala zato što su se veliki dogovorili da treba da postoji. Republika Srpska je nastala kao potreba srpskog naroda da ako već ne živi u jednoj državi, da onda ima svoju jedinstvenu, čvrstu, državotvornu organizaciju koja će ga zaštititi na prostoru gde postoji oduvek. Narod koji ima iskustvo jasenovačkog genocida nema pravo da dopusti bilo kome drugom da odlučuje o njemu, njegovoj sudbini i budućnosti njegove dece - poručio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin na svečanoj akademiji, dodavši da će Republika Srpska nakon ponovnog izbora Aleksandra Vučića za predsednika Srbije biti još sigurnija i uspešnija. 

- Ponosan sam što mogu da kažem da pripadam onoj generaciji srpskih političara koja zna da Srbi moraju da budu jedinstven politički narod, ne bi li opstali i ne bi li se sačuvali. I kažem i posle izbora koje smo imali u Republici Srbiji da Republika Srpska može da bude samo još mirnija, još sigurnija, još zadovoljnija, jer svaka Vlada koju presudno formira predsednik Aleksandar Vučić biće Vlada koja će o Republici Srpskoj misliti uvek i na svakom mestu, čuvati je, pomagati, štititi. Svaka Vlada koju presudno bude formirao Aleksandar Vučić biće Vlada koja će o Republici Srpskoj misliti kao o svom najvažnijem spoljnopolitičkom prioritetu i neće dati da Republici Srpskoj ništa fali ili da ostane sama - istakao je ministar policije Aleksandar Vulin. 

Ministar policije Aleksandar Vulin još jednom je podvukao da dok Srbiju vodi predsednik Aleksandar Vučić, Republika Srpska će biti čuvana i branjena. 

- Dok je predsednika Vučića na čelu Republike Srbije i dok se mi Srbi okupljamo, naša Republika Srpska biće i čuvana i branjena i jačana, naša Republika Srpska biće sigurnija i bolja - istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. 

Zlatni znak policije, najviše priznanje koje dodeljuje MUP Srpske, dodeljeno je Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije za izuzetnu operativnu i stratešku saradnju dva ministarstva koja je rezultirala brojnim zajedničkim operativnim akcijama u borbi protiv savremenih bezbednosnih rizika i pretnji, a priznanje je u ime Ministarstva unutrašnjih poslova primio ministar Aleksandar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija