• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/informer.rs

08.04.2022

22:04

Predsednik Ukrajinske Rade Ruslan pozvao Dačića da poseti Buču

printscreen

Politika

Predsednik Ukrajinske Rade Ruslan pozvao Dačića da poseti Buču

Podeli vest

Predsednik Ukrajinske Rade Ruslan Stefančuk pozvao je danas predsednika Skupštine Srbije Ivicu Dačića da poseti Kijev i gradove Buču i Irpinj, kako bi se uverio u zločine za koje Ukrajina tvrdi da su ih nad civilima izvele ruske snage

U pismu, koje je prenela ukrajinska ambasada u Beogradu, Stefančuk izražava uverenje da bi Dačićeva poseta bila još jedna potvrda solidarnosti sa Ukrajinom i podrške "u teškom vremenu borbe protiv agresora za nezavisnost i demokratske vrednosti".

Ukrajina tvrdi da su ruske snage u gradu Buči kod Kijeva počinile ratni zločin nad civilima, dok Rusija kategoričkli odbacuje te optužbe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Veselin

pre 2 godine

Posjeti će isto kao što ste vi posjetili Srbiju a i podržali ste bombardovanje Srbije jer tada ste bili opozicija .Sram vas bilo

oleg

pre 2 godine

Pa isto kao i Racak dali ste vi ukrajinci dosli da vidite sta je bilo u racak eto to je sva isto ,pucate jludima u ledja pa kazete da sugi Rusi ubili da nisu amerikanc i nacisti ubili ti jadni jludi.Sramota kazite pravu istinu ne i vi kao siptari samo lazete.

Rade R

pre 2 godine

Ovi Ukrajinci su gori fašisti od fašista! Šta oni zamišljaju! Stvarno misle da je neko glup! Stvarno misle da to što oni rade i što pričaju nije nešto već viđeno, laži kakve smo mi već doživeli i preživeli! Sve rade po istom šablonu koji je bio primenjen nad nama! Stoka bezobrazna! Oni su se uživeli u ulogu koju su im Amerikanci dodelili, ulogu neke "žrtve"! Oni i jesu žrtve ali su žrtve Amerike! Idiotizam! Mnogo oni sebi daju za pravo! Šta su oni, neke "svetske vođe" a onaj odvratni glumac "predsednik sveta"! Odvratno! Ambasador Ukrajine poziva Dačića da se "uveri u ruske zločine", koji cinizam i bezobrazluk!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija