• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.04.2022

19:18

POKRET SOCIJALISTA OTKRIVA! U uništenje Aleksandra Vulina uloženi su milioni dolara

MUP Srbije

Politika

POKRET SOCIJALISTA OTKRIVA! U uništenje Aleksandra Vulina uloženi su milioni dolara

Podeli vest

U uništenje Aleksandra Vulina uloženi su milioni dolara, ali, čak i da ga fizički eliminišu, ideju i proces stvaranja srpskog sveta ne mogu uništiti, kažu iz Pokreta socijalista

"Ne znamo ko odlučuje o vladama u Luksemburgu tamo gde Đilasovi mediji plaćaju porez, ali znamo da se u Srbiji vlast bira isključivo na slobodnim i demokratskim izborima od strane građana. 

Uz svu želju i napore luksemburških medija da naš lider Aleksandar Vulin ne bude više deo Vlade Srbije, moramo još jednom da podsetimo medije iz Luksemburga da naše vlade ne sastavljaju strane ambasade. 

Znamo mi da bi luksemburški mediji najradije da Aleksandar Vulin ne postoji, a kamoli da obavlja neku državnu funkciju, ali isto tako znamo da o angažovanju Aleksandra Vulina u nezavisnoj, slobodnoj i suverenoj Srbiji neće odlučivati strane ambasade, razne strane agenture i njihovi mediji. 

Luksemburški mediji, baš kao i stranci koji bi da ga sklone sa lica zemlje, znaju vrlo dobro da Aleksandar Vulin nije ni rusofil, ni evro fanatik, već srpski političar kome su interesi svoje zemlje i naroda najsvetiji. 

U uništenje Aleksandra Vulina uloženi su milioni dolara, ali, čak i da ga fizički eliminišu, ideju i proces stvaranja srpskog sveta ne mogu uništiti ", poručili su iz Pokreta socijalista.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robija za Rošavog glavoseču i

pre 2 godine

Ovaj Volina je idealan za okopavanje organskog rasada u Jovanjici, ili da bude vođin zanosač muda u krivini. Najbolje bi bilo da radi na nekoj zatvorskoj ekonomiji. Idealan je za to!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija