• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.04.2022

15:27

KAKVI LICEMERI! Ako tvrdite da ste znali ko je Đilas i kakav je - ŠTO SE NE OBAVEŽETE DA NEĆETE S NJIM DA SARAĐUJETE!

Zoran Sinko

Politika

KAKVI LICEMERI! Ako tvrdite da ste znali ko je Đilas i kakav je - ŠTO SE NE OBAVEŽETE DA NEĆETE S NJIM DA SARAĐUJETE!

Podeli vest

Sastanak koji je lider SSP Dragan Đilas, na sopstveni zahtev, imao sa predsedikom Srbije Aleksandrom Vučićem na temu beogradskih izbora, ne prestaje da trese i onako rastresenu srpsku opoziciju, ali i njima naklonjene medije...


Tako novinarka Danasa, u autorskom tekstu pod naslovom "Znali ste, sad gledajte šta ćete", piše u ime onih koji su ogorčeni ponašanjem Đilasa, navodeći da su svi znali ko je i kakav je Đilas, na šta je sve spreman, ali da nisu spremni da ga se odreknu i s njim ulaze u trule kompromise, kako bi se nekako dokopali vlasti, makar u Beogradu.

Foto: printscreen

U tekstu, novinarka Danasa ističe da "nepredviđen, nedogovoren, neodgovoran i za mnoge sraman Đilasov odlazak kod Vučića umesto da odmah bude povod da se svi jasno ograde od njega i dalje saradnje sa njim na ili posle ponovljenih izbora na šest biračkih mesta i jadne nade da je opoziciona većina moguća, kao i na ponovljenim izborima u celom glavnom gradu – to se nije dogodilo".

"Mnogi već tvrde da je koalicija Vučić-Đilas na vidiku. Ako je tako, zašto ste i dalje u koaliciji sa njim i zašto se već sada čista obraza ne obavežete građanima da sa njim nećete ni u kakve predizborne i postizborne kalkulacije oko vlasti na bilo kom nivou?" - pita novinarka Danasa, razočarane opozicione lidere.

A odgovor je poznat svima, pa i njima. Zato što su licemeri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Iva

pre 2 godine

Svi iz opozicije kalkulišu, razmatraju kako da se opredele, ali laži ostaju.

Glasinac

pre 2 godine

Svima je jasno da je to bila veštačka koalicija, a sve što je veštačko to dugo ne traje.

Igor

pre 2 godine

Da, svi u opoziciji su znali kakav je Đilas, ali eto, podržavali ga. Pre će biti da im nije na vreme isplatio apanažu pa su zato nervozni

Ivan

pre 2 godine

Da je Đitler licemer to smo svi znali.. Nego mi sada smešno da gledam ovu pljuvačinu u cirkus opoziciji

Veljko M

pre 2 godine

To samo govori da među njima nema nikakvog jedinstva.

Sasa

pre 2 godine

Ovi đilasovci ni blizu vlasti pa se međusobno poklali.. Šta bi tek radili da se približe vlasti i ponovo dobiju šansu da se dokopaju budžeta.. Pa pobili i se međusobno

Sonja

pre 2 godine

Celokuona opozicija samo zeli da da se domogne pune drzavne kase zarad svog interesa.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija