• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.04.2022

14:06

Veze Republike Srbije i Republike Srpske nikada nisu bile snažnije i niko nikada neće moći da ih poremeti!

printscreen

Politika

Veze Republike Srbije i Republike Srpske nikada nisu bile snažnije i niko nikada neće moći da ih poremeti!

Podeli vest

Veze Republike Srbije i Republike Srpske nikada nisu bile snažnije i niko nikada neće moći da ih poremeti, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu "buducnostsrbijeav" povodom susreta sa članom Predsedništva BiH, Miloradom Dodikom

 

- Razgovarali smo o svim važnim pitanjima, razumeli težinu pozicije u kojoj se srpski narod danas nalazi i dogovorili podršku Srbije Republici Srpskoj, kako ekonomsku, tako i u svim drugim oblastima. Mir i stabilnost regiona su suštinski interes Srbije i Srpske, kao i jedinstven stav o važnim političkim pitanjima za Zapadni Balkan, ali i Evropu - napisao je Vučić.

Predsednik Dodik preneo je predsedniku Vučiću da se na njega i Republiku Srpsku vrše veliki pritisci po pitanju unutrašnje političke situacije u BiH, dok je predsednik Vučić rekao da Srbija neće i ne može da prihvati primenu Bonskih ovlašćenja, niti uvođenje sankcija rukovodstvu Republike Srpske, te da će raditi na daljoj pomoći narodu RS, uz poštovanje integriteta Srpske u okviru BiH.


Vučić i Dodik dogovorili su da po formiranju nove Vlade Srbije, prva zajednička sednica bude održana u Banja Luci.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoki

pre 2 godine

RS i Srbija su isti narod. Za promenu da budemo jedinstveni i tesko ko sta moze da nam napasti.

Ivan

pre 2 godine

Ponosan sam na dobre odnose i veze Srbije i Srpske

Igor

pre 2 godine

Dok je Vucica i Dodika i njihove dobre saradnje, nema potrebe da se brinemo za odnose Srbije i Srpske

Mikser

pre 2 godine

Danas se vrse ogromni pritisci na Srpsku, zato im je podrska Vucica od izuzetne vaznosti

Oki

pre 2 godine

Bravo, odnosi Srbije i Republike Srpske moraju biti odlični.

Hogar

pre 2 godine

Vučko još nema konkretne ideje kako da se reši ove budale it Bosne!!!??? Kaže...ne može i neće da prihvati korištenje bonskih ovlaštenja kao ni sankcije!!! Pa druže sta ćeš da uradiš protiv toga...sankcije su tu,bonska ovlaštenja i donešeni Zakon su tu,visoki predstavnik (kako si ga ti nazvao)međunarodne zajednice je tu.......A I juce,koliko se vidi,jako dobro se slažeš sa Šmitom-visokim predstavnikom!Kaži Mili Bosancu kako stvari stoje i sta ce biti....ne budi sadista vidiš da je čovek pukao kao sijalica!!!!!

Julija

pre 2 godine

Veze između Srbije i RS nikada nisu bile ovako čvrste.

Jeca

pre 2 godine

Srbija i Republika Srpska su zauvek jedna zemlja, jedan narod, jedna ljubav, podrska uzajamna i neraskidiva veza. Republika Srpska u Srbiji oduvek ima veto, podrsku za sva pitanja a Aleksandar Vucic kao predsednik je uvek tezio ka tome da taj odnos i prijateljstvo podigne na najvisi nivo.

ema

pre 2 godine

Dodik jako poštuje Aleksandra Vučića i Srbiju. Srbija će uvek stajati uz Republiku Srpsku i u to ne treba niko nikada da sumnja!

Nela

pre 2 godine

Veze između Srbije i Republike Srpske su neraskidive i njih niko ne može prekinuti!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija