• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.04.2022

09:38

Kada su pukli kao zvečke, odmah su odustali od ponavljanja izbora! Pre DEVET godina najavili su da Vučić za šest meseci priznaje Kosovo - dakle, lažima hoće na vlast!

Printscreen TV Hepi

Politika

Kada su pukli kao zvečke, odmah su odustali od ponavljanja izbora! Pre DEVET godina najavili su da Vučić za šest meseci priznaje Kosovo - dakle, lažima hoće na vlast!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan J. Vučićević gostujući u Jutarnjem programu na TV Hepi osvrnuo se na laži i izmišljotine medija bliskih opoziciji koji prozivaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i koji stvaraju lažnu atmosferu haosa u Srbiji

Kako je Vučićević objasnio, izazivanje haosa i jeste cilj opozicije, ali i njihovih medija, pošto na taj način pokušavaju da se dokopaju vlasti.

- Ja ću vam reći da sam apsolutno siguran, a mogu reći i gledaocima i građanima Srbije da ne veruju u te natpise kako se sprema haos na Vaskrs. Sutra će biti tačno 9 godina od kako je objavljen naslov "Srbija u narednih 6 meseci priznaje Kosovo", taj isti "Danas" je objavio da će Angela Merkel uvesti sankcije Srbiji, da li je uvela - nije. Ta njihova predviđanja, ti njihovi natpisi, to su sve laži i izmišljotine. Njima se čini da je srpska nesreća njihova sreća. Oni priželjkuju da će u slučaju neke nesreće građani da ih izvuku sa đubrišta istorije i vrate na vlast, ali od toga nema ništa - objasnio je Dragan J. Vučićević.

Foto: Printscreen TV Hepi

Dragan J. Vučićević gost Jutarnjeg programa na TV Hepi

Dragan Đilas je odmah nakon izbora "kukao" na sav glas kako se izbori moraju ponoviti, ali  kada su na pojedinim mestima ponovo organizovani, on je podvio rep.

- Juče je Đilas dao intervju u kom kaže "ma nije važno kada će da budu izbori, za šest meseci, godinu dana... Bitno da ih bude. Kada je video da su na ponovljenim izborima pukli kao zvečke, kaže nema veze kada će da budu. I onda on kaže juče da Beogradom vlada privremeni organ. Pa sve je to laža i paralaža. Cela njihova politika se svodi na to, ajde da lažemo pa da dođemo na vlast. Oni su obmanjivali narod. Sećate se predizborne kampanje koja je za nama. Oni su objavili pet istraživanja po kojima on ima 45 posto, sigurno pobeđuje u Beogradu sa 60 posto. I gde su sada ti procenti? Sećate li se njihove priče tada - neko će da pokrade izbore. Kada su se svi složili da su izbori bili regularni, nema ih nigde. Sada ćute. To je njihova politika - lažemo, pa onda Srbi da polude i da ih vrate na vlast.

Foto: Printscreen TV Hepi

Dragan J. Vučićević, glavni urednik dnevnog lista Informer

Glavni urednik dnevnog lista "Informer" osvrnuo se i na to šta opozicioni mediji rade Mikiju Manojloviću koji je izneo svoje mišljenje o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i to na njihovoj televiziji koja je naklonjena opoziciji.

- Pogledajte šta rade Mikiju Manojloviću. Javno ga čereče. Izmeđuostalog i u tom "Danasu". Zašto? Zato što je na njihovoj Nova S rekao da je Vučić naš Šarl de Gol. On ih je uporedio, objasnio i izneo svoj stav. Istog trenutka su počeli da ga napadaju. Voditeljka ga je odmah napala i pitala "kolika je cena za to što je rekao". Tika Stanić, koji se uključo u tu kampanju. Dakle, on koji izigrava velikog opozicionara koji glumi u svim serijama u produkciji Telekoma Srbije. Dakle, izgleda da je tamo zabranjeno govoriti lepe reči o Aleksandru Vučiću, ako kažeš jednu lepu reč o predsedniku, onda si automatski lopov, izdajnih i tako dalje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zemlja prokletih

pre 1 godinu

Džudža iz Šarenika je sigurno zamenio ikonu Svetog Nikolaja Mirlikijskog za veliki portret gospodara Vučića. Vođa nudi mnogo više nego svi sveci i Isus Hrist ????

vođin zanosač muda u krivini

pre 1 godinu

Kladim se da će ovaj džudža iz Šarenika da veliča sledećeg predsednika, kad ode AVAV... To je ono dedino kupilo o kome je pisao ???????

Saradžogla

pre 1 godinu

Председник је победио!А како стоји СНС?Све смо слабији!А ти Вучићевићу си нам дојадио лошом реториком!Идеш по судовима јер те туже.УЖИВАШ ДА ПОНИЖАВАШ!Снајпериста!Називам те ПИЧКОМ ИЗДАЈНИЧКОМ јер рекламираш АЛБАНСКЕ ОКУПАЦИОНЕ СНАГЕ?А то чиниш само на интернету јер је огромна гледаност!Алоооо,бре,упозорим те НЕ РЕКЛАМИРАЈ а ти у инат објавиш познати амбем на опште задовољство албанаца?Срам те било!Када бих те позвао на тв дуел побегао би из студија!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija