• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.04.2022

11:52

Brnabić čestitala Vaskrs: Ovaj praznik daje nam motiv da iznova činimo dobro, jer tako postajemo još bolji ljudi!

Tanjug/Rade Prelić

Politika

Brnabić čestitala Vaskrs: Ovaj praznik daje nam motiv da iznova činimo dobro, jer tako postajemo još bolji ljudi!

Podeli vest

Predsednica Vlade Ana Brnabić čestitala je danas Vaskrs njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu i vernicima koji ovaj praznik slave po julijanskom kalendaru


"Vaskrs je simbol pobede života, ljubavi, spokoja i dobrog. Zajedništvo i solidarnost proveli su nas kroz izazovno vreme, i biće ključni i u periodu koji je pred nama", navela je Brnabić.


Kako je istakla, međusobno uvažavanje i poštovanje, ljubav i tolerancija su neprolazne vrednosti na koje nas Vaskrs podseća.

"Ovaj najradosniji hrišćanski praznik daje nam motiv da iznova činimo dobro, jer tako postajemo još bolji ljudi. U ime članova Vlade Republike Srbije i u svoje lično ime želim vam da praznične dane provedete u dobrom zdravlju, ljubavlju i duhovnom miru. Hristos vaskrse", navodi se u čestitki premijerke Brnabić.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija