• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2022

08:08

HRVATSKA EKONOMIJA SRLJA U AMBIS, POLITIČKI SISTEM SE RASPADA, A ONI NAPADAJU VUČIĆA! Sada je sve jasno - udaraju po Srbiji i šefu države da ih narod ne bi pitao za krizu!

Fotoilustracija/AP Photo/Pixabay

Politika

HRVATSKA EKONOMIJA SRLJA U AMBIS, POLITIČKI SISTEM SE RASPADA, A ONI NAPADAJU VUČIĆA! Sada je sve jasno - udaraju po Srbiji i šefu države da ih narod ne bi pitao za krizu!

Podeli vest

Nemački mediji objavili su juče vest da Hrvatskoj preti veliko siromaštvo, da brod tone, ekonomija je sve lošija. Međutim, hrvatski mediji se i dalje bave napadima na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića

Konačno je otkriven razlog svakodnevnih napada na našu državu i predsednika. 

Prema pisanju hrvatskih medija Hrvatska srlja u ambis, politički sistem e raspada, a standard stanovništva će padati narednih nekoliko godina.

Foto: Printscren Večernji list

Dojče vele piše da je hrvatsko stanovništvo baš pogodio rast cena plina, goriva i električne energije. 

E, da bi skrenuli misli narodu o krizi, cenama, raspadu sistema, hrvatski mediji po direktivi svakdonevno napadaju Srbiju i našeg predsednika Aleksandra Vučića.

Izgleda da im je bitnije da se bave našom zemljom i udarima, nego da rešavaju svoju krizu i pomognu svojim građanima. E u tome je razlika. Ko razume shvatiće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
VesnaP

pre 1 godinu

Hrvatski je preče da napada Vučića umesto da spašav što se spasti može od ekonomije u Hrvatskoj.

Oki

pre 1 godinu

Ništa novo, oni to uvek rade kad im treba da zamajavaju narod ili da idu na izbore.

Bora

pre 1 godinu

Napadom na Vučica skrecu pažnju sa njihovih problema!

Neca

pre 1 godinu

Hrvati zele da sakriju svoju krizu pa napadaju Vučica sa svakakvim lazima!

Biljana

pre 1 godinu

Umesto da rešavaju probleme u svojoj državi kojih imaju na pretek Hrvati se bave Srbijom i Vučićem,očigledno su iskompleksirani mudrim odlukama i borbom našeg predsednika koji se,uprkos pritiscima,bori za svoje građane i državu što oni nisu u stanju

Snežana

pre 1 godinu

Hrvatska da bi opravdala svoju nemoć da rešava probleme usled svetske krize i pomogne svom narodu, konstantno napada našeg predsednika koji čini sve da zaštiti građane Srbije i obezbedi svega dovoljno.

kinez

pre 1 godinu

JA KOJI STE VI LAZOVI!!! ZA VAS JE HRVACKA ELDORADO!!!! JEDNO STO HILJADA CE DA TRAZI POSAO ZA VRIJEME TURISTICKE SEZONE.KAD JE TO OBICNI HRVAT ILI TI RADNIK TRAZIO POSAO PO SRBIJI.KOJI STE VI LJUBOMORNE DVONOGE BUDALETINE.

Bosa

pre 1 godinu

Šta reći! Hrvati su puni mržnje prema Srbiji! Ali, to sve njima ide na čast.

Jelena

pre 1 godinu

Pokušavaju da na bilo koji način prikriju svoj vrtoglavi sunovrat!

100 za 1

pre 1 godinu

Ove godine samo u Umagu i Istri ce nekoliko hiljada gradjana Srbije raditi kao konobari,kuhari,u hotelima kako bi slali i donijeli u Srbiju.. Sad da ste Svicarska,Svedska te da prozivate ajde..a ovako bijeda mi,a malo veca vi..

Alek

pre 1 godinu

Za očekivati je bilo da oni nastave sa pljuvanjem Srbije i predsednika Vučića.

Zoran

pre 1 godinu

Stabilna i napredna Srbija je rak rana Hrvatskoj.

Zivko

pre 1 godinu

A da li pricom o Hrvatskoj srpski mediji skrecu paznju sa stanja u Srbiji?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija