• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2022

20:08

VI, HRVATI, NIŠTA NE RAZUMETE! Ne shvatate da postoje narodi koji neće da budu sluge, oni koji neće da Hitlera dočekuju cvećem!

Tanjug

Politika

VI, HRVATI, NIŠTA NE RAZUMETE! Ne shvatate da postoje narodi koji neće da budu sluge, oni koji neće da Hitlera dočekuju cvećem!

Podeli vest

Proustaški, zagrebački “Jutarnji list” javlja da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gotov, “satjeran u kut”, ucenjen iz Moskve, ali i iz Vašingona i Brisela!

Ne razumeju Hrvati, bednici bedni, baš ništa ne razumeju. Ne razumeju da na ovom svetu postoje slobodarski narodi, oni koji biraju da budu nezavisni i neutralni, oni koji Hitlera i sve druge “hitlere” ne dočekuju cvećem! 

Znamo mi, gospodo Hrvati, da ste vi navikli na ulogu slugu, da se čitava vaša istorija svodi da dočekivanja cvećem raznoraznih  “Hitlera”, ali vidite naš je izbor da budemo svoji, svoji na svome, da sami donosimo sve najvažnije odluke, da nam niko ne komanduje, da ne budemo sluge, ničije.

Ne razumete, mučenici mučeni, da bi naš predsednik Aleksandar Vučić kad bi sutra, ne dao Bog, odlučio da bude sluga kao vi, istog trenutka postao najbolji, najlepši i najpametniji, da bi ga vaše zapadne gazde i za “Nobela” kandidovale.

Foto: Printscreen

Ali, on to neće, mi Srbi to nećemo. Mi nikad nismo bili sluge i nikad to nećemo ni biti. I nije naš predsednik “sateran u kut”, njemu niko ne naređuje, njemu ne diktiraju odluke kako to čine vašim predsednicima i premijerima, on nema gazde ni u Moskvi, ni u Briselu, ni u Vašingtonu. 

Ako i dalje ne razumete, možda će najbolje biti da pročitate deo govora predsednika Vučića, govora koji je danas održao u Donjoj Gradini, najvećem stratištu vašeg hrvatslog, ustaškog logora Jasenovac.

- Sve što sam želeo da ostvarim u profesionalnom smislu, gotovo da jesam ostvario, ostaje mi samo da vas zamolim, da za sve ove nepravde o kojima pričam, dobro znate o čemu govorim, da znate da smo veliki narod brojčano i da moramo da ga sačuvamo. Da ne zaboravite sa čim se sprski narod već 77 godina suočava. U toj budućnosti moramo da uradimo sve da ostanemo živi i nevini. I da ne dozvolimo ničiju krv na svojim rukama. Da poštujemo elementarnu pravdu i moral. Da ostanemo normalni uprkos ludilu, da osudimo upotrebu sile, da tražimo mir za sebe i za sve oko nas. Mi želimo da dobra volja i ono što je najvažnije, mir, prevladaju na ovim prostorima, ali ne verujem da oni, koji su rušili srpski narod, to isto žele. Zato sam zahvalan što po ko zna koji put zajedno obeležavamo i naše praznike i naša stradanja i duhovne blagdane, i što zajednički gledamo kako da pronađemo način kako da opstanemo i da sačuvamo srpski narod, ma gde živi, a da gledamo da nikoga ne ugrozimo – rekao je naš predsednik, a vi ovo pročitajte još jednom, možda nešto i naučite, možda i razumete.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kad bih bio nuklearka

pre 1 godinu

Веће лупетање скоро нисам прочитао.

Nina

pre 1 godinu

Nek ne brinu oni za nas, srpski narod je u sigurnim rukama!

Milan

pre 1 godinu

Pa i za Đilasa je naš predsednik pričao da je lopov pa ga primio na sastanak i lepo se ispričali. Hrvati bar znaju gde i šta hoće a mi večito lutamo i volimo autokrata.

Smrad

pre 1 godinu

baš me zanima šta ćete pisati za mesec dana

JOVAN

pre 1 godinu

hahah a gdje je danilce diler heroina, brat koji sadi marihuanu po srbiji ili ljubavnik velja nevolja. haha a gde je bre urednik informera, a bre daje guzu svako jutro da ga vucko otac domovine lagano guzi i prica, koje ulizivanje velikom vodi ocu domovine kim jul vucku. AJDE MI KUPILI LUSTER DA SE RETARDIRANI IDIOT I MAJMUN VUCKO NAPOKON OBJESI ZA KURAC NAGLAVACKE KAO MUSOLINI. ETO POPUSITE MI KITU. TRICITE VUCKU DA GA VREDAJU SVEKOLIKE USTASE HAHAHAHAHA. KOJI STE RETARDIRANI MAJMUNI SVI ZAJEDNO.

kinez

pre 1 godinu

PICKATI MATERINA CETNICKA!!!! A KOGA TI SADA PODRZAVAS PUTINA KOJI JE GORI NEKO STOTINU HITLERA. TO CE NAREDNE GENERACIJE DOKAZATI DA STE BILI UZ RUSE I OSTALI NA STRANI ZLA!!!!!!!!!!!! NECETE SE MOCI SAPRATI ZA VIJEKE VIJEKOVA AMIN.

Era

pre 1 godinu

Sta bi Hrvati radili da mogu kao Vucic da mksle svojom glavom.

srbi narod cigana sa turskim o

pre 1 godinu

Bolesni Srbi docekuju Hitlera novog doba Putina sa cvijecem hahaha

srbi narod cigana sa turskim o

pre 1 godinu

vucic stjeran u kut poput pacova što i je servin fašisticki

Mika

pre 1 godinu

Koristim priliku da vam jebem majku kukavičku ! Ako bude ustrebalo opet ćemo vam jebati majku opančarsku ! Hvala.

Oki

pre 1 godinu

Stvarno Srbi nikad nisu bili sluge i nikad neće biti.

Anja

pre 1 godinu

Predsednik samo želi da sačuva mir i stabilnost Srbije .

Ana

pre 1 godinu

Aleksandar Vucic je trenutno najpraceniji drzavnik i predsednik u Evropi a moze se reci i svetu. On se nalazi pod lupom posmatraca stranih i domacih i definitivno lider koji se nalazi u istorijskom momentu na celu Srbije. Vucic je Srbiju poveo putem napredka i to svojom mudrom strategijom gde je uspeo da " pomiri" istok i zapad u jednom zemlji kao sto je Srbija. Srbija nece skrenuti sa evropskog puta i ako to mnogi prizeljkuju ali isto tako nece okrenuti ledja Rusiji koja je velika podrska Srbiji. Dok je god na celu drzave lider kakav je Aleksandar Vucic koji uspesno savladava pritiske i prepreke put Srbije je poplocan stabilnoscu i napredovanjem.

žare

pre 1 godinu

Misle hrvati da ako oni ližu dupe zapadu da će to svi činiti,to što nemaju trunke čojstva i časti je njihov problem a nama mogu samo da zavide jer se borimo za interese srbije a ne zapada ili rusije.

žare

pre 1 godinu

Kad postane država ako ikada postane shvatiće i hrvatska šta su državni interesi do tada neka gledaju i uče se.

žare

pre 1 godinu

Podguznoj muvi ne vredi objašnjavati šta su državni interesi jer je njihov clj samo da se zakače na nečiju bulju i budu higijeničari.

Sofika

pre 1 godinu

Srbija je mala ali ponosna zemlja koja nikome nije sluga i koja hrabro i pošteno ide napred.

gaer

pre 1 godinu

Ne, oni to ne žele da shvate, oni su navikli da slušaju druge, a ne da vode svoju politku.

z4q5z

pre 1 godinu

Hrvati bolje da gledaju svoja posla, a ne da se non stop bave nama.

3t4

pre 1 godinu

Od naših "susjeda" očekivano, više gledaju šta mi radimo, nego šta se radi u njihovoj zemlji,i šta rade njihovi političari, plus, što se nikada nisu imali svoju politiku, i slušali su uvek druge.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija