• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2022

22:10

CILJ JE RUŠENJE VUČIĆA I NIŠTA DRUGO! Vulin o napadima na predsednika jer ŠTITI SRPSKI NACIONALNI INTERES!

Printscreen

Politika

CILJ JE RUŠENJE VUČIĆA I NIŠTA DRUGO! Vulin o napadima na predsednika jer ŠTITI SRPSKI NACIONALNI INTERES!

Podeli vest

Aleksandar Vulin je gostujući u Hit Tvit-u na TV Pink govorio o napadima na predsednika Aleksandra Vučića

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji. Da li je zbog ove odluke naša zemlja i njen predsednik trpe pritiske?

 

 

Ministar policije izjavio je, komentarišući izjavu kogresmena Marfija, Vulin kaže da je reč o nepostojećem razgovoru koji je dodat razgovoru koji je vođen i to pred gotovo 30 ljudi.

- Samo je cilj srušiti Vučića i ništa drugo! Kongresmena su demantovali i članovi njegove delegacije, ali to nije bitno, bitno je da je Vučić navodno obećao sankcije Rusiji i to u roku od 60 dana. Vučić čuva srpske nacionalne interese i zato ga napadaju sa svih strana - kaže ministar.

Na pitanje o tekstu u Jutarnjem listu u kojem analitičar iz Beograda navodi da je "Vučić sateran u kut", Vulin kaže da oni ne razumeju Vučićevu politiku, politiku koja nije po volji ni istoka ni zapada, već po volji Srbije.

- Vučić neće da se svrsta! Rusija je demokratska zemlja, i Srbija je, kao i evorpske zemlje i mi se ne svrstavamo. On je na strani Srbije, ne želi da ga hvale ni jedni ni drugi, već samo njegov narod. Srbi nisu robovi, glup narod, nepolitičan i ne glasaju Srbi slučajno za njega, već zato što mu treba snažan vođa koji će izdržati pritiske i sa istoka, i sa zapada - kaže Vulin.

Dodaje da su pritisci još teži nego što su bili za vreme potpisivanja Briselskog sporazuma.

- Za sebe mislim da sam hrabar čovek koji može dosta da podnese, ali ovo ne znam kako bih, a vidim da Vučić izdržava - kaže Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija