• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2022

09:46

SMETA IM JAKA DRŽAVA! Tajkunski mediji pokušavaju da predstave Srbiju kao agresora! Voleli bi da nam vojska izgleda kao očerupana kokoš, kakvu nam je ostavio Zdravko Ponoš!

printscreen

Politika

SMETA IM JAKA DRŽAVA! Tajkunski mediji pokušavaju da predstave Srbiju kao agresora! Voleli bi da nam vojska izgleda kao očerupana kokoš, kakvu nam je ostavio Zdravko Ponoš!

Podeli vest

Tajkunski portal Nova pokušava da Srbiju predstavi kao potencijalne agresore i remetilački faktor te naglašavaju da su navodno naše "komšije sad s pravom strahuju"

 

Portal Nova objavio je vest pod naslovom Srpske komšije sad s pravom strahuju, naši novi MIG-ovi nisu za samoodbranu pokušavajući time da Srbiju predstave kao potencijalnog agresora i remetilački faktor. Srbi su krivi sada i zato što imaju avione. 

Za tajkunske medije bi izgleda najbolje bilo da nam vojska izgleda kao očerupana kokoš kakvu nam je i ostavio Zdravko Ponoš. 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mito

pre 1 godinu

Komentar je neprofesionalno lupetanje. Komšije su u NATO-u, što znaći u slučaju rata opet protiv više od 19 zemalja. Da bi u takvom odnosu snaga mi mogli da pretimo, trebali bi da imamo atomsko oružje, a i ono bi bilo samo za odbranu, odnosno za odvraćanje, da nekaoj budali ne počne da se rita mozak i neodgovorno krene na nas.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija