• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.05.2022

12:23

TAJKUNSKI MEDIJI BUNE NAROD, POKUŠAVAJU DA IZAZOVU STRAH I PANIKU! Dosta laži - SRBIJA IMA NAJJEFTINIJU STRUJU U EVROPI!

Politika

TAJKUNSKI MEDIJI BUNE NAROD, POKUŠAVAJU DA IZAZOVU STRAH I PANIKU! Dosta laži - SRBIJA IMA NAJJEFTINIJU STRUJU U EVROPI!

Podeli vest

Tajkunski mediji redovno objavljuju laži i pokušavaju da izazovu paniku i strah naroda, pa su tako i danas objavili vesti o navodnom poskupljenju struje u Srbiji, iako naša zemlja ima najjeftiniju cenu u Evropi

 

Dok svuda u svetu raste cena struje, Srbija uspeva da zadrži poziciju evropske zemlje sa najjeftinijom cenom. Ipak, to ne sprečava tajkunske medije da šire laži i seju strah među građanima. 

Tako je đilasovski portal N1 objavio da se "razmatra skoro poskupljenje struje" dok je Nova prenela reči Zorana Drakulića koji je "prilično besan zbog novog poskupljenja struje".

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je jutros iz Berlina, odgovarajući na pitanje da li ćemo preživeti zimu koja dolazi:

Imamo najjeftiniju struju, najjeftinije ulje... Naravno da ćemo da preživimo i to nije pitanje, već kako ćemo da preživimo. Hoće li oštećenja biti velika, hoće li rane biti teške, ili ćemo da prođemo samo sa modricama - rekao je Vučć.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
VLADO

pre 1 godinu

I NAJMANJE PLATE!!!!!! SIROTINJO I BOGU SI TESKA!!!

Rusija sila broj 1

pre 1 godinu

Tačno. I standard na nivou albanije. Cccc objavite komentar.

zemlja prokletih

pre 1 godinu

Nema zime za 700 000 članova partije. Ostali su višak, smetnja koje se treba rešiti... Tako se svi zaposleni u državnim ustanovama (a skoro svi su članovi partije) odnose prema običnim ljudima. Ovi izrodi iz SNS mafije treba da se presele u Severnu Koreju i Kolumbiju, tamo je njihov prirodni habitat.

Pepi

pre 1 godinu

Da li je struja kod nas jeftinaija nego u evropi? Kao i gorivo u Mađarskoj dizel 480 forinti litar goriva? A kod nas prešlo 200 din.

Normalac

pre 1 godinu

Alo, govno IB-DB (informbirovsko-debeovsko), misliš da ćeš da zamazes oči podatkom o TRENUTNOJ ceni? Vest koja vam smeta se odnosi za period koji tek dolazi. Gorećeš u paklu svojih manipulacija.

sandra

pre 1 godinu

Dobro došli u četvrtu tehnološku revoluciju Klausa Anal Švaba i Ane LGBT Brnabić. Kako beše moto - nećete imati ništa i bićete srećni? Samo revolucija Srbiju spašava.

Ja

pre 1 godinu

I gorivo od preko 200 dinara. U odnosu na plate imamo najskuplje proizvode.

koki

pre 1 godinu

Aman ljudi na svakom koraku mozete da proverite da najmanju cenu struje u Evropi imaju Rusija i Ukrajina. Mi smo tek u sledecoj grupi sa Turskom, Belorusijom, Poljskom, Makedonijom, Bosnom, Moldavijom... Pazite u Poljskoj imaju duplo vece plate, a istu cenu struje. Pa vi sad vidite. Sve ostale drzave koje imaju vece cene struje imaju i neuporedivo vece plate. Evo izvolte link https://www.cable.co.uk/energy/worldwide-pricing/?track=GGL-PS-WW-EN-LGE&q=electricity%20price%20europe&gclid=EAIaIQobChMI8tnd_cnI9wIV0hkGAB2wUA8ZEAAYASAAEgKvEPD_BwE

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija