• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.05.2022

20:42

VELIKA SRAMOTA VUKA JEREMIĆA! Od Milice Vučić izmislio Aljbina Kurtija!

printscreen

Politika

VELIKA SRAMOTA VUKA JEREMIĆA! Od Milice Vučić izmislio Aljbina Kurtija!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić odbacio je večeras pojedine navode da je tokom boravka u Berlinu bio na večeri sa Aljbinom Kurtijem, posle zvaničnog susreta u prisustvu specijalnog predstavnika za dijalog Miroslava Lajčaka

“Ako sam bio sa Kurtijem, ja od večeras nisam više predsednik Sbrije”, kategoričan je bio Vučić.

On je rekao da je u Berlinu imao zvaničnu večeru sa Lajčakom i Kurtijem, sa koje je otišao u vrlo lošem raspoloženju, a da je posle tog susreta, oko 22.45 stigao na večeru, na kojoj je sa njim bila njegova ćerka, Milica Vučić.

“Ako im se od Milice Vučić učinio Aljbin Kurti ja im čestitam”, rekao je Vučić.

On je istakao da se nikad nije rukovao sa Kurtijem, što možda i nije normalno, ali nikada nisu pružili ruku jedan drugom, a kamoli sedeli u kafani na nekoj večeri.

Na večeri na kojoj je bio, kaže, bilo je još devet svedoka, pored njegove ćerke, tu su bili i njegovi savetnici, saradnici, ljudi iz protokola.

“A ja ne tražim da neko ko je bezbroj puta lagao kaže da će odustati od politike zbog još jedne laži, samo molim da kaže izvini, ne meni, mojoj porodici ili Milici, već javnosti zbog tih laži”, rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara nakon obraćanja javnosti.

On je tako prokomentarisao tvit predsedika Narodne stranke Vuka Jeremića, koji je napisao da su “dvojica istaknutih balkanskih političara, nakon večere sa izaslanikom EU, otišli na pivo u bar u Berlinu - kao što i priliči prijateljima”.

Vučić je dodao i da zvaničan susret sa Kurtijem ne želi da komentariše, jer nije fer da govori o nečemu što se završilo, a bilo je iza zatvorenih vrata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Atlija Milorad

pre 1 godinu

Vi pridajete vaznost pacovima Pozdrav

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija