• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.05.2022

08:40

Kvazi analitičari opozicije najavljivali da će Vučić uvesti sankcije Rusiji - to se nije dogodilo, i šta ćemo sad?

Printscreen TV Prva

Politika

Kvazi analitičari opozicije najavljivali da će Vučić uvesti sankcije Rusiji - to se nije dogodilo, i šta ćemo sad?

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević gostujući u jutarnjem programu na TV Prva govorio je i komentarisao sinoćnje istorijsko obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Vučićević je objasnio kako je, uoči konferencije za štampu, na Tviteru krenula prepiska pristalica opozicije. Oni su navodili kako će u obraćanju predsednik Srbije da uvede sankcije Rusiji. Međutim, to se, naravno, nije dogodilo.

- Gledao sam juče, uoči konferencije za štampu, na Tviteru ove lidere i pristalice opozicije kako najavljuju da ćemo uvesti sankcije Rusiji. Videli smo sinoć da to nije bilo tačno, odnosno da se nije dogodilo. Analitičari opozicije su tvrdili danima unazad da je to konferencija za štampu na kojoj će Vučić uvesti sankcije Rusiji. I šta ćemo sad? 

Foto: Printscreen TV Prva

Dragan J. Vučićević, Informer

Glavni i odgovorni urednik "Informera" istakao je da je predsednik Srbije juče odgovarao na svba pitanja, pa čak i na ona nekulturna.

- Predsednik je juče odgovorio na sva pitanja, pa čak i na ona koja su, po meni, bila nekulturna i nevaspitana. Bitno je da smo čuli šta se dešava oko Kosova. To je najbitnije, najvažnije državno i nacionalno pitanje, od njega sve zavisi. Bitno je da je predsednik izašao sa stavom i da su građani čuli šta nas sve očekuje. Pokazao je Vučić sinoć da je državnik.

Putin se, kako objašnjava Vučićević, pozvao na Kosovo zarad interesa Rusije.

- Putin je govorio o Kosovu i pozivao se na to, zato što je to interes Rusije, a ne zato što je želeo da naudi Srbiji. U svetskoj geopolitici ne postoji ljubav, svi imaju interes. Svi navijamo jedni za jedne, drugi za druge, glasna manjina navija za Amerikance, manje glasna većina navija za Ruse, a gde je tu Srbija. Gde su tu naši interesi? 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sad i mi dobijamo

pre 1 godinu

U cemu je "dostignuce" neuvodjenja sankcija poludelom moronu iz KGB? Jeste li normalni, pogani izrodi?

Marko

pre 1 godinu

Ne lupetaj. Uvesce sankcije u sledecih par nedelje. Stegla ga Nemacka oko vrata, pa ga davi kao zmija zabu. Bolje misli ti o sebi i kome da sepriklonis kada ti gazda padne sa vlasti. Bice to jako tesko, posle mase gluposti, lazi, afera da se bilo gde udomis sem u nekom kazamatu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija