• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2022

20:20

DOK SE VUČIĆ BORI ZA NAROD NA KiM, ZLOGLASNI TROJAC SE PONOVO UTRKUJE KAKO DA IZDAJU SRBIJU! SRPSKA LISTA: Rada Trajković, Marko Jakšić i Goran Bogdanović ne biraju način da se dodvore stranim mentorima!

Politika

DOK SE VUČIĆ BORI ZA NAROD NA KiM, ZLOGLASNI TROJAC SE PONOVO UTRKUJE KAKO DA IZDAJU SRBIJU! SRPSKA LISTA: Rada Trajković, Marko Jakšić i Goran Bogdanović ne biraju način da se dodvore stranim mentorima!

Podeli vest

Dok se Vučić bori za srpski narod na KiM, Rada, mali Marko i Bogdanović se utrkuju da se dodvore stranim mentorima!

U trenutku kada je jasna namera Prištine i njihovih mentora da u svetlu sukoba u Ukrajini izvrše pritisak na Srbiju tj predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbe na Kosovu i Metohiji, u pomoć im priskaču Rada Trajković sa Savskog venca, mali Marko Jakšić, radnik kosovskog suda i Goran Bogdanović čija je stranka za vreme svoje vlasti omogućila legalizaciju kosovske nezavisnosti pred Međunarodnim sudom pravde, objavila je Srpska lista na svojoj Fejsbuk stranici.

- Činjenica je da u vremenima krize svako pokaže pravo lice, tako je i ovaj trojac koji nikada nije dobio podršku veću od par desetina glasova na Kosovu i Metohiji, oportunistički iskoristio ovu krizu da ustane protiv sopstvene države.

I na poslednjim izborima Srbi sa Kosova i Metohije su jasno pokazali svoj stav i pored svih opstrukcija Prištine dali punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću koga danas napadaju Aljbin Kurti, Rada, mali Marko i Goran Bogdanović gotovo jednoglasno.

Znaju najbolje Srbi sa KiM da se jedino predsednik Aleksandar Vučić bori za naše interese, dok se
pomenuti trojac utrkuje kako da se dodvore stranim mentorima i ambasadama - zaključuje Srpska lista.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikola

pre 1 godinu

Znaju dobro Srbi kako se vucic bori za njih, zato napuštaju kosovo

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija