• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.05.2022

18:51

ĐEDOVIĆ RASKRINKAO OVE ZADRUGARE! Sasuo im sve u lice, a Karić je ovako raspodelio budžet!

printscreen

Politika

ĐEDOVIĆ RASKRINKAO OVE ZADRUGARE! Sasuo im sve u lice, a Karić je ovako raspodelio budžet!

Podeli vest

U Beloj kući nastao je opšti haos kada je, tokom raspodele ovonedeljnog budžeta, Đedović krenuo da iznosi kako zna sve o ogovaranjima i taktikama pojedinih zadrugara o kojima je do sada ćutao

U toku je podela budžeta ovonedeljnog vođe Stefana Karića, svojim komentarima je izazvao opšti haos za crnim stolom. Naredni budžet je dao Miljani Kulić.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Mali budžet za Miljanu, daću Zoli, ona spava. Sviđa mi se više sada nego na početku,mnogo je normalnija i svesnija svih situacija i ona je svesna svoje nesvesti! Šalim se, mi smo okej ove godine i to je to - rekao je Karić.

Zatim se Stefan okrenuo prema Irmi i uputio komentar:

- Irma, mislim da si ti u pravu za dosta stvari, nemoguće da Dejana za sve najgore govoriš - počeo je Karić.

- Pre neki dan sam ga podržala i pohvalila - ubacila se Irma.

- Znaš ti da se ja šalim, ali mi je krivo što me nikada nisi ponudila sa nečim - rekao je Karić, pa nastavio.

Foto: printscreen

Zadruga 5

- Sledeći ću dati Sandri Rešić, mislim da se nisi snašla na početku dok nije Đedović ušao, sa njim si se vratila u kolosek. Juče si došla kod Mikija i pitala ga da li ima smuti kao na sažaljenje da dobiješ to. Previše daješ na značaju nečemu što ne treba. Mislim da si bila dosta povređena kada je u pitanju Dejan - rekao je Karić.

- Krivo mi je što Miki ne ponudi, a ja mu sve dam - rekla je Sandra.

- Veliki budžet ću dati Đedoviću, ne mogu da ga izuzmem, šta da kažem za njega. Sve znaš, imaš svoje vizije neke i spletke koje se ostvaruju i ljude koje savetuješ na neki način koji ti se vraćaju. Sve rade to zbog rijailitija. Svako ko dođe i pitate šta da rade su rijaliti igrači - rekao je Karić.

- Zamisli da ja pitam ljude i da im se obraćam rečima kojima su im se obraćali ljudi koje su govorili da ih vole. Kako da kažem Osmakčiću šta mu je Viki rekla, on bi skočio na mene, da Dalilu okarakterišem... Vi mislite da sve znate, a nemate pojma - objašnjavao je Đedović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija