• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.05.2022

12:54

VUČIĆ U NERESNICI: Nikad nisam video Zorana Stanojevića da ima ovoliko energije - Ekselencijo, biće da je to zbog vas!

printscreen

Politika

VUČIĆ U NERESNICI: Nikad nisam video Zorana Stanojevića da ima ovoliko energije - Ekselencijo, biće da je to zbog vas!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na početku obraćanja povodom svečanog otvaranja punionice gazirane vode Rosa Homolje u Neresnici, našalio se sa voditeljem i novinarom RTS Zoranom Stanojevićem, koji je vodio svečani program

– Ja nikad nisam video Zorana Stanojevića da ima ovoliko energije, uvek je namrgođen. Ekselencijo (Kristofer Hil, ambasador SAD), biće da je to zbog vas – našalio se predsednik.

Podsetimo, u naselju Neresnica, nedaleko od Kučeva, danas se svečano je otvorena punionica gazirane vode Rosa Homolje, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Predsednik je obišao fabriku, a zaposleni su mu objasnili princip rada, i ukazali na veliki kvalitet vode koja se ovde vadi i puni.


“Tajna” vode koja se proizvodi u pogonu “Rosa Homolje” je u velikom procentu kalcijuma.

Jedna od zaposlenih kao tehničar obezbeđivanja kvaliteta vode, prenela je Vučiću da u fabrici strogo vode računa o visokom kvalitetu vode koja će izaći na tržište.

“Bogata je bogata kalcijumom, a jedan lista obezbeđuje 30 odsto dnevnih potreba za kalcijumom, zapamtio sam”, konstatovao je presednik uz osmeh.

Čuo je i da je pojedinim radnicima to prvi posao, i da su zadovoljni.

“Kada bismo imali ovakvih stvari imali više, za stotine sela.. Kada god uzmete Koka kolu, oni ulažu na siguran način”, rekao je Vučić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala od Banata

pre 1 godinu

LjUDI PREKINIMO SA PRODAJOM VODE AMERIKANCIMA. VODA I HRANA SU NAJVEĆI RESURSI JEDNE ZEMLJE, nemoj da se posle kajemo.

vođin dupelizac i beskičmenjak

pre 1 godinu

Ono kad se ponosiš što si novinar iz ANUSa (Aleksandrovog Novinarskog Udruženja Stradije) ??????

Muki

pre 1 godinu

Neka mi prodajemo izvore amerima i jos to svecano otvaramo, a kad nam budu bombe padale opet zbog tih istih izvora onda ce biti putin kriv hahaha, kao mi smo neutralni, sve smo amerima dali i nacistima, th nacistima, sta rusi imaju ovde nis i gasovod hahahaha, a zivot nacisti.

Ana

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je ucinio da se svi krajevi Srbije podjednako razvijaju ekonomski i industrijski a narod je na tome zahvalan i postuje prrdsednik i podrzava.

Sabina

pre 1 godinu

Šala je uvek dobrodošla. Znači da se čovek dobro oseća na mestu gde je i da je sretan, kao danas predsednik Vučić.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija