• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.05.2022

19:55

VUČIĆ U BRISELU LJUT KAO NIKADA! Kosovo predaje zahtev za Savet Evrope, strašan pritisak na Srbiju…

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

VUČIĆ U BRISELU LJUT KAO NIKADA! Kosovo predaje zahtev za Savet Evrope, strašan pritisak na Srbiju…

Podeli vest

Novinari iz Brisela javljaju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ljut kao nikada ranije. Naši izveštači iz sedišta EU kažu da se predsednik pred njima pojavio sa “izrazito ljutitim izrazom lica”.

Razlog za ovo, kako saznajemo, jeste informacija koja je Vučiću potvrđena u Briselu - lažna država Kosovo sutra će i zvanično zatražiti prijem u Savet Evrope, a po svemu sudeći većina država članica spremno je da podrži ovaj zahtev!?!

Takođe, kako prenose naši izvori, predsedniku je u sedištu EU rečeno i da će Ukrajina dobiti status kandidata po “kiparskom modelu” što je Srbiji godinama zabranjivano i da pomene, jer kako su nam govorili, Evropi ne treba novi Kipar, odnosno EU neće da prima u članstvo zemlje sa nerešenim teritorijalnim pitanjima.

Konačno, iz EU se najavljuje i mogućnost da zemljama koje nisu uvele sankcije Rusiji ubuduće bude zabranjeno da učestvuju u radu evropskih institucija. Potpuno je jasno da se ovo direktno odnosi samo i jedino na Srbiju!

Novinari Informera kontaktirali su predsednika i zamolili za odgovore i objašnjenja, a on nam je samo kratko rekao da će novinarima odgovarati večeras oko 22,30. časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miloje

pre 1 godinu

Ma neka nam uvedu sankcije. Govna bre. Kakva evropa. Smradovi okupatorski. A o anglo saksoncima sta reci. Sarmat cunami i kraj. Zao mi jedino ponosnih Iraca i Skota.

Kažu

pre 1 godinu

Papin izaslanik u Hrvatskoj kaže Hrvatima da budu strpljivi za kanonizaciju Stepinca, ona će se desiti kad za to dođe vreme!

Slavoljub

pre 1 godinu

Sve dok jednom nekazemo odricito" NJET" nastavice se ovi pritisci i ucene. Okrenimo kartu objavimo da dozvoljavamo Rusima izgradnju baze u Nisu, pa da vidimo tad sa ce biti. Krenimo tamo gde treba da idemo.

Vejo

pre 1 godinu

Ništa nema od toga što je ljut.Trebao je odmah da se vrati za Beograd a ne da tamo trpi poniženja.

Pera

pre 1 godinu

Mogu albanci da rade sta hoce. Ali amerikanci bi mogli da se zapitaju sta ce da rade sa srusenom infrastrukturom u americi. boom boom pow ..

Marija

pre 1 godinu

Vučiću, dosta je bilo ponižavanja za sve nas. Teraj to u majčinu i vraćaj se kuću.

Ja

pre 1 godinu

Ova vlast nas vodi u propast sedenjem na dve stolice.

Daneee

pre 1 godinu

Ako trebali su da te naguze jos koti je kriv sta trazis medju nacistima

Xxx

pre 1 godinu

Prestani da foliraš, sve si to znao mnogo ranije.

Milja

pre 1 godinu

Naravno, odvratni licimeri, na njihove ultimatume reci veliko NE!!!

ratko

pre 1 godinu

niko nema pravo da da KOsovo i Metohiju ali niko ko god to uradi visice na banderi, da pitam Vuciceviva posto pametujes kako to da nisi pitao zasto nije bilo prenosa Vojne parade iz Moskve ajde pametnjakovicu posto branis Vucica sad postavi to pitanje ,da se razumemo zuta PETA KOLONA NISU MOJI da ne pomislite da sam izdajnik ucesnik rata KOsara,tako da ne pricate o tome puno

pera

pre 1 godinu

A Zvezda i Zvetdan Terzic u uniju Mirasa Dedejica gde se i krio covek tri godine,msm vi to znate ali ne smete da objavite jadnici

Hobit Govno Vučićević

pre 1 godinu

A ko je ljut, uvale mu kurac KRUT. A i tebi Hobit Monkey.

Ivan

pre 1 godinu

Priština opet pravi cirkus. Ne poštuje ništa I nikog.

Ljubiša

pre 1 godinu

Ajde dosta više. Vrte te šuptari na petoparac. Ne kukaj više.

Atlija Milorad

pre 1 godinu

Slusam to vec 50g Nije odmaklo ni 1 milimetar

Solo

pre 1 godinu

E Vucicu Vucicu postao si i sam tragicar svojih uspeha...U losoj smo situaciji po pitanju Gasa i Nafte kako sam kazes ali zasto je to tako ispalo Vucicu posle toliko hvalispeva za Ruski gas i to po $300 sad nam je EU pokazala kako se radi kad neslusas i polako nas zatvaraju Ekonomski a sa tim ce i da dovedu nas narod da pocne da razmislaj kao oni...!!!

Perica

pre 1 godinu

Šta ima da budeš ljut? Odmah na povlačenje priznanja ne čekajući ni minut. Ne prodaj više maglu! Pa kom opanci kom obojci!

Vukosava

pre 1 godinu

Biti samo ljut ne resava situaciju! Sta cemo sad, Vucko?!

Ilija

pre 1 godinu

Istorija se ponavlja, Pristina se bodri a Srbija napada.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

заболе ме уво што си ти,као,љут к'о нико,него реци шта ћеш предузети,по том питању?или ћеш по обичају подузети велико НИШТА,председниче !!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija