• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.05.2022

21:40

TRAŽE SVE, A NE DAJU NIŠTA! Lideri EU jedva dočekali da Vučiću sve strovale na glavu!

Printscreen

Politika

TRAŽE SVE, A NE DAJU NIŠTA! Lideri EU jedva dočekali da Vučiću sve strovale na glavu!

Podeli vest

Izgleda da određenim silama ne odgovara mudra politika Aleksandra Vučića koja se temelji na vojnoj neutralnosti, spremnosti na dijalog i saradnju sa svima, bez biranja strana

EU i njeni lideri, suočeni sa ekonomskim pritiscima zbog sukoba u Ukrajini, kao da su jedva dočekali srpskog predsednika da od njega naprave primer i sruče najteže moguće zahteve vršeći pritisak na Republiku Srpsku i zahtevajući da uvedemo sankcije Rusiji.

Radna poseta Aleksandra Vučića u Briselu pretvara se u najgoru moguću ucenu na našu zemlju u kojoj evropski lideri od Srbije zahtevaju sve, i nemaju nameru da od toga odustane, a zauzvrat ne nude ništa.

Licemerje Evropske Unije ogleda se i tome što u vreme strašnog pritiska na Srbiju daju vetar u leđa Prištini, guraju ih u Savet Evrope, iako nisu ispoštovali ništa iz Vašingtonskog i Briselskog sporazuma, za razliku od naše zemlje.

Međutim, ovo nije prvi put da se naša zemlja suočava sa pritiscima, te će uz mudru politiku mira koju predvodi Aleksandar Vučić odluke koje će uslediti biti usklađene u najboljem interesu Srbije i njenih građana.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u radnoj poseti u Briselu, a večeras će se obratiti građanima povodom vesti da će lažna država Kosovo sutra će i zvanično zatražiti prijem u Savet Evrope.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jovan

pre 1 godinu

mudra politika gdje danilce prodaje heroin i druzi se s mafijasima, vuckicev brat sadi marihuanu po srbiji a vucicev ljubavnik velja nevolja ladi jaja u zatvoru. a glavni urednik informera vodi mirnu politiku svako jutro da guzu vucicu kim jung ocu domovine da ga dobro pojebe od ulizivanja. :) hahahah a eto uskoro dolazi luster pa vucica obesimo bre za muda kao musolinija. hahahahahaha

Ja

pre 1 godinu

Zamena teza. Vojna neutralnost je jedno a ovo sto nasa vlast radi je drugo, politicka neutralnost. Dakle, ako smo status kandidata za EU i koristimo beneficije toga ne mozemo biti politicki neutralno.

Solo

pre 1 godinu

Vucic stalno ponavlja da hoce da ide cvrstim koracima u EU i sad na delu to mora i da pokaze..Sa takvim klanjanjem u EU Izgubice Kosovo na kojem je radio od prvog dana sa Nikolicem kad su obelodanili da ce da se bore za Kosovo umesto da ga predaju kao Tadic,Jeremic,Djilas i ostali u toj grupi..Drugo Republika Srpska ima da se istopi i Muslimani ce da im kroje sudbinu i dominiraju sudstvu,vojci itd i na kraju Srbija ce biti razdvojena sa Vojvodinom jer to je zadnje sto ce da nam naprave...Bicemo najmanji po kvadraturi kao zemlja u Balkanskom Regionu manji i od Crne Gore...Da li je to Vuciceva pogresna Politika na kojoj je radio svih ovih godina ???..... na kraju ja mislim da donekle i jeste jer nije uspeo sa Kosovom,nece uspeti sa Republikom Srpskom i na kraju odcepice i Vojvodinu sa ,Marinkom Tepic,Cankom,Pajticem,Djilasom,Tadicem,Jeremicem,Ponosem i ostalim Srbomrzcima. Vucic je tragicar svojih uspeha a sa njim tone i poslednja Srpska nacija koja ce nestati i ovako za 100 godina a to svi u EU zanaju..Sa oruzijem cemo da nestanemo jos brze jer svi nam zele u okolini istrebljenje potpomognuti Anglosaksoncima i Nemcima..

Sabina

pre 1 godinu

Sa predsednikom Vučićem se lepo sarađuje i otvoreno može da se priča kao i on što je uvek otvoren. Srbija od kada je on predsednik lepo sarađuje sa drugim zemljama i poštuje ih. Umesto poštovanja neje zemlje Srbiju napadaju.

ratko

pre 1 godinu

a ti samo okreci ledja Rusiji dvolicni jedan zuta gamad bar kazu da su zapadni ,a ti na dve stolice Rusiji si nabio noz u ledja a naravno sace ovi ed sve traze ti bi rafale i britanske avione neces ti jos dugo na vlasti isti si kao i zuta gamad

Rada

pre 1 godinu

I da uradimo sve što traže ne bi nam ni hvala rekli.

Serafina

pre 1 godinu

Inače, to je tipično za lidere EU. Ništa novo, samo teoretišu, a konkretno nemaju nikakvo rešenje ni za šta, za razliku od Vučića, koji se bori sa svim izazovima, pa i onim najtežim kako bi rešavao sve što se nađe pred njim.

Jovica

pre 1 godinu

Nikome ne odgovara kako Vučic vodi politiku svoje zemlje, jer bi svi oni kako zele a nas predsednik to ne dozvoljava!

Biljana

pre 1 godinu

Ponosni smo na našeg predsednika i znamo da će uspeti da se odupre jakim pritiscima mnoštvom argumenata na koje provokatori neće imati šta dalje da kažu

NEBOJŠA

pre 1 godinu

немој превише мудровати председниче,да нам не позли.а све је врло једноставно и решиво једном реченицом.САМО ОБЈАВИ ДА СМО ,ОД ДАНАС И ПОЛИТИЧКИ НЕУТРАЛНИ.све ће бити јасни и свима ће бити јасно.И БАШ СЕ НИШТА НЕЋЕ ,ПОСЛЕ ТОГА,ДОГОДИТИ !!!ТРЕНА САМО МАЛ ''МУ.А'' ИМАТИ

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija