• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.05.2022

13:01

(VIDEO) SELAKOVIĆ NAKON SEDNICE: Došli smo do informacija da dve velike države pružaju podršku Prištini

printscreen RTS

Politika

(VIDEO) SELAKOVIĆ NAKON SEDNICE: Došli smo do informacija da dve velike države pružaju podršku Prištini

Podeli vest

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost je završena, a javnosti se obratio Nikola Selaković

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost je završena, a javnosti se obraća Nikola Selaković.

- Srbija se nalazi u veoma teškoj situaciji, naša država izložena je strahovitim pritiscima, da prihvatimo narušavanje teritorijalnog integriteta naše države, da prihvatimo rušenje međunarodnog javnog prava na svoju štetu. Vlada SAD je jasno stavila do znanja da Vašingtonski sporazum poštuju. Priština je pokazala da ne poštuje sporazum datu reč... Priština je jasno pokazala da nema nameru da do bilo kakvog rešenja dolazi putem dijaloga. Radom naših službi, došli smo do informacija da najmanje dve velike države u ovom trenutku rade na logističkoj podršci Prištini u njihovoj kampanji za dobijanje novih priznanja i kampanju povlačenja priznanja, a ja sam predao predsedniku Vučiću diplomatske note četiri države koje su povukle priznanje tzv. Kosova - kazao je Selaković i dodao da su pred nama "burni i važni dani".

- Predsednik Vučić očekuje posetu Mišela, slede nam veoma važni poregovori koji se tiču cene gasa - kazao je Selaković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

јел то ексклузивна информација наше ВРЛЕ БИА-е???хахаха моја покојна баба милија зна за бар три велике државе које јј дају нподршку,а за још једну није баш нај сигурнија,па ћути !!!МВЈХ

Djurdja

pre 1 godinu

To su sigurno Nemacka i Velika Britanija. I zato NE laznoj drzavi NE u NATO NE laznom genocidu NE sankcijama Republici Srpskoj NE sankcijama Rusiji NE svim ucenama. Podrska predsedniku Vucicu. Zivela Srbija.

Perica

pre 1 godinu

Nije mi jasno samo što ne kažete koje su to države koje im pomažu?! Otprilike se zna da su to nemačka i britanija ali daj da ih javno pljunemo!

Ja

pre 1 godinu

Kako pravnik sme da laze? Clan 15. Vasingtonskog sporazuma je vazi godinu dana, tako da nije prekrsen. Vidimo da je i Srbija onda krsila taj sporazum jer ima note o povlacenju priznanja. Clan 14. Briselskog sporazuma zanranjuje jesnoj stranj da koci EU integracije druge strane, a clanstvo u parlamentu EU je korak ka integraciji.

Doca

pre 1 godinu

Britiši i Dojčeri. Samo hrabro. Naučili smo mi na sve loše od njih.

Aleksandrovo Novinarsko Udruže

pre 1 godinu

Stvarno? Da nisu Amerika i Engleska??????Divim se telegenciji našeg rukovodstva ????

Daffy

pre 1 godinu

Pristina nije ni za dijalog ni za kompromis. Od pocetka krse datu rec tako da njima se ne sme verovat

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija