• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

13.05.2022

18:20

MUDROST, LIDERSTVO I REZULTATI NIKADA NEĆE BITI ZABORAVLJENI! Aleksandar Vulin izjavio saučešće potpredsedniku Vlade i ministru unutrašnjih poslova UAE!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

MUDROST, LIDERSTVO I REZULTATI NIKADA NEĆE BITI ZABORAVLJENI! Aleksandar Vulin izjavio saučešće potpredsedniku Vlade i ministru unutrašnjih poslova UAE!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je pismo saučešća potpredsedniku Vlade i ministru unutrašnjih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata šeiku Saifu bin Zajedu Al Nahjanu povodom smrti njegovog brata, predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata i vladara Abu Dabija šeika Kalife bin Zajeda bin Sultan Al Nahjanaž

Vulin je uputio izraze dubokog saučešća i saosećanja sa porodicom Njegovog veličanstva, poručivši da mudrost, liderstvo i rezultati predanog rada šeika Kalife nikada neće biti zaboravljeni.

- Liderstvo, mudrost i rezultati predanog rada Vašeg brata neće biti zaboravljeni i predstavljaju primer na koji danas može da se ugleda svaki državnik u svetu. Uveren sam da ćete Vi i Vaša braća, kao i druge vladajuće porodice nastaviti da sprovodite viziju Vašeg brata o daljoj modernizaciji Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i o obezbeđivanju dobrobiti i blagostanja Vašeg naroda. Koristim ovu priliku i da ponovim posvećenost Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića negovanju istinskog prijateljstva i unapređenju partnerstva naša dva naroda - naveo je ministar u pismu saučešća.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija