• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.05.2022

22:36

PETKOVIĆ "O'LADIO" KURTIJA: Turneja u dijaspori ti ide bolje od dijaloga!

Kancelarija za Kosvo i Metohiju

Politika

PETKOVIĆ "O'LADIO" KURTIJA: Turneja u dijaspori ti ide bolje od dijaloga!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković oglasio se putem tvitera nakon izjave Aljbina Kurtija da je "Besnik Bisljimi bio danas konstruktivan u Briselu i da je Beograd dokazao da nije zainteresovan za postizanje sporazuma"

Petković je poručio da "koliko je kreativan i konstruktivan bio Besnik Bisljimi najboilje se vidi u činjenici da je ponovo odbio da se susretne sa mnom direktno i da razgovaramo o nestalim osoboma, a nije imao ni predloge u vezi registarskih tablica".

"Turneja u dijaspori ti ide bolje od dijaloga", poručio je Petković Kurtiju.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

Moje ime je Shira elijah, želim podijeliti radosnu vijest o svom životu sa svima i onima kojima je potrebna pomoć u braku/vezi. Patila sam šest godina, muž me napustio, a ja sam nastavila rađati drugu ženu samo zato što me njegova obitelj nije voljela, a jer mu nisam mogla roditi dijete, sedam godina sam plakala jer se muž razveo od mene. Tražio sam čaroliju da mi je oblak pomogao na netu. Sreo sam toliko mađioničara, svi su skupili novac a da mi nisu pomogli, ali 3. kolovoza 2021. vidio sam online donaciju dobrog mađioničara po imenu Dr. Alaba. Odlučila sam ga kontaktirati kada sam ga kontaktirala, rekao mi je da je moj problem riješen jer sam ga kontaktirala, ispričala sam mu sav svoj problem i obećao mi je pomoći da vratim muža. Dr alaba me uputio i pokazao što da radim tako da ja slijedim sve upute i radim ono što je tražio nakon tri dana rekao mi je da će me muž nazvati prije nego što zaspim taj dan i ispričati se. Kad mi je sve ispričao, nazvao me muž i zamolio da mu se vratim nakon šest godina razvoda. Danas dijelim ovu poruku jer želim da svijet zna i da je to dobar posao, a također sam jako sretna što sam trudna i za one od vas kojima je potrebna pomoć, problemi na poslu ili napredovanje kontaktirajte dr. Alabu danas i riješite svoj problem ovdje je email: dralaba3000@gmail.com ili whatsapp/viber s njegovim brojem telefona: +1(425) 477-2744, obećavam vam da će vaš problem biti riješen

servi fašisti

pre 1 godinu

Priglupi srbi narod cigana turaka odvratne kulture gubitnici i kukavice. ŽIVILO NEZAVISNO KOSOVO!!!!!

Alex

pre 1 godinu

I ko će sada da odgovara za ove svinjarije i za predaju Kosova kroz Briselski i Vašingtonski sporazum? I zašto naši "prijatelji" iz EU i Amerke ne insistiraju na implementaciji sporazuma čiji su garanti? Rusi su se uvek zalagali na Rezoluciji 1244, koja je bila mnogo bolja od ovoga što je kasnije potpisivano. I ko će da zaštiti narod na Kosovu? Ko nas je doveo u ovu situaciju, sad neka vidi šta će da preduzme.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija