• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.05.2022

10:01

INFORMER SAZNAJE! Vučić otputovao u Ujedinjene Arapske Emirate!

Politika

INFORMER SAZNAJE! Vučić otputovao u Ujedinjene Arapske Emirate!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otputovao je jutros u Ujedinjene Arapske Emirate kako bi odao poštu pokojnom vladaru šeiku Kalifi bin Zajed Al Nahjanu, saznaje Informer

 

Vučić će i lično izjaviti saucešće svom velikom prijatelju, novom lideru UAE Muhamedu bin Zajedu El Nahjanu.

Vučić će tokom boravka u Emiratima razgovarati sa šeikom Muhamedom bin Zajedom El Nahjanom i o proširenju saradnje dve zemlje.


Brojni svetski zvaničnici, među kojima francuski predsednik Emanuel Makron, premijer Velike Britanije Boris Džonson, otputovali su u UAE kako bi odali poštu Kalifi bin Zajed Nahjanu.

Kalifa bin Zajed Nahjan preminuo je 13. maja u 74. godini, a bio je vladar Abu Dabija i predsednik UAE.

Mohamed bin Zajed Al Nahjan izabran je posle smrti svog polubrata za novog predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
džudža iz Šarenika

pre 1 godinu

Svi arapi živi bili i dobili sina Arapine brate mili, samo daj benzina Crveno ću celo more čistiti od mina Ali bilo bi još gore da nema benzina Država je siromašna, nema čim da plaća Gadafi i Homeini - to su naša braća Mi ćemo vam poklanjati devojke sa štrafte Lepe, zdrave i debele za izvore nafte Arapi su svi čistunci, arapi su muškarčine Arapi su puni love, dobro došao arapine Burazeru nesvrstani, ovde te svi vole Pošalji nam svoju decu da izuče škole

Valentina

pre 1 godinu

Nije lako kada nas napusti roditelj. Tuga!

Sonja

pre 1 godinu

Predsednik Vucic veoma ceni UAE sa kojima imamo veoma dobru saradnju.

Jovana

pre 1 godinu

Nasem velikom prijatelju iz UAE zelimmo da sto lakse podnese bol koja je nastala odlaskom njegovog roditelja!

Jovana

pre 1 godinu

Jako lep gest naseg predsednika da ode u UAE i izjavi saucesce u ime cele Srbije!

Ana

pre 1 godinu

Vucic je u svojoj spoljnoj politici stavio akcenat na saradnju sa Emiratima sto se pokazalo kao jako uspesno i unosno posebno za Srbiju. Tako da podrska za svami korak i odluku Aleksandra Vucica.

Mila75

pre 1 godinu

Vucic se uvek trudi da imamo sto bolje odnose sa UAE sto ce Srbiji ici u korist.

Mila75

pre 1 godinu

Nadamo se daljoj saradnji i još unapredjenijim odnosima sa Emiratima, i daljem uvažavanju.

Mica66

pre 1 godinu

Srbija se trudi da ima dobre odnose sa razvijenim zemljama, jer će to značiti našem razvoju.

Merima

pre 1 godinu

U UAE su, pored predsednika Vučića, doputovali brojni svetski zvaničnici, među kojima su francuski predsednik Emanuel Makron, premijer Velike Britanije Boris Džonson, kako bi odali poštu Kalifi bin Zajed Nahjanu.

Milica

pre 1 godinu

Nema sumnje da će Vučić u UAE iskoristiti prisustvo brojnih svetskih zvaničnika među kojima je Makron, Džonson da razmeni koju reč o krizi u Ukrajini i stavu Srbije.

Nina

pre 1 godinu

Vučić je čovek koji može i stiže sve , prisustvuje i prijatnim , ali i neprijatnim situacijama , kakva je upravo ova poseta UAE.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija