• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.05.2022

11:32

Stefanović najavio nastavak serijala "Vojska Srbije za decu"

mod.gov.rs

Politika

Stefanović najavio nastavak serijala "Vojska Srbije za decu"

Podeli vest

Ministar odbrane Nebojša Stefanović najavio je danas nastavak serijala kratkih edukativnih filmova „Vojska Srbije za decu“, koji na zanimljiv i pristupačan način predstavlja segmente vojne tematike



U saopštenju Ministarstva odbrane navodi se da je reč o delu serijala u kom predstavljaju sredstva namenjena mladima sa ciljem da se bolje upoznaju sa svim onim čime Vojska Srbije danas raspolaže.

"Srećan sam kada vidim koliko naši mladi ljudi vole svoju vojsku, koliko vole da vide i naše avione, helikoptere, tenkove, haubice, naš ubojiti "Oganj" i PASARS, "Lazara" i "Miloša", a još sam srećniji kada ih sretnem kao buduće vojnike na dobrovoljnom služenju vojnog roka ili u vojnim školama", naveo je Stefanović.

Ministar je pozvao sve zainteresovane mladiće i devojke da se prijave za dobrovoljno služenje vojnog roka i dodao: "I vi možete biti u ovim ulogama i živeti svoj san - prijava za dobrovoljno služenje vojnog roka je u toku".
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija