• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.05.2022

22:53

ŠARL MIŠEL U ČETVRTAK U BEOGRADU! Sastanak sa Vučićem na početku balkanske turneje!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

ŠARL MIŠEL U ČETVRTAK U BEOGRADU! Sastanak sa Vučićem na početku balkanske turneje!

Podeli vest

Predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel boraviće u četvrtak, 19. maja u zvaničnoj poseti Beogradu, gde će se sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, potvrđeno je Tanjugu u Briselu

Posetom Srbiji Mišel će otpočeti balkansku turneju, tokom koje će 20. maja iz Beograda otputovati Albaniju, a zatim i u BiH, gde će biti do 21. maja.

Predsednik Vučić najavio je tokom posete Briselu da u narednim danima predstoje značajne posete zvaničnika EU Srbiji tokom kojih će se razgovarti o daljem napretku Srbije na putu evrointegracija.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Seka

pre 1 godinu

Neka ih neka dolaze na razgorore. Iz prve ruke mogu videti nasu snagu i jedinstvo. Vucic ce zadrzati svoj stav prema rusiji

Milica

pre 1 godinu

Srbija nastavlja putem evroinegracija i posete zvaničnika EU Srbiji, tokom kojih će se razgovarti o daljem napretku Srbije su veoma važne.

Jovica

pre 1 godinu

Nadamo se da ce satanak proci u najboljem redu za dobrobit Srbije!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija