• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.05.2022

15:15

NE ZNAM ŠTA ĆE PUTIN DA ME PITA, ALI ZNAM ŠTA ĆU PITATI NJEGA - MENE INTERESUJE KOLIČINA GASA, CENA GASA I SIGURNOST SNABDEVANJA!

Tanjug/Rade Prelić

Politika

NE ZNAM ŠTA ĆE PUTIN DA ME PITA, ALI ZNAM ŠTA ĆU PITATI NJEGA - MENE INTERESUJE KOLIČINA GASA, CENA GASA I SIGURNOST SNABDEVANJA!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su za njega tri stvari važne u razgovoru sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom za nekoliko dana - količine gasa, cena gasa i sigurnost snabdevanja


Na pitanje novinara da li očekuje da će Putin tokom razgovora, kroz nekoliko dana, imati politička uslovljavanja od kojih se zavisiti cena gasa, Vučić je rekao da ne može da zna šta će Putin njega da pita, već da zna samo šta će on pitati ruskog predsednika.


- Za mene su tri stvari važne, a to je količina gasa, cena gasa i sigurnost snabdevanja gasa, plus razgovor o svim ostalim pitanjima - rekao je Vučić.

- Ja znam kako se ja pripremam za sastanke, a kako se priprema on, morate da pitate ljude iz njegovog kabineta, to ne mogu da znam - dodao je Vučić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Nadamo se da će nam Putin omugućiti dobru cenu gasa!

Jovica

pre 1 godinu

Vučica zanima buducnost Srbije i nece odusta od toga!

Biljana

pre 1 godinu

Politička situacija u celom svetu je veoma kompleksna i ništa više nije ni lako ni jednostavno ali se nadamo da odluke i razgovori Putina i Vučića neće biti nepovoljni za nas

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija