• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.05.2022

13:55

O onome što su Vučić i Putin dogovorili mnogo veće i moćnije zemlje MOGU SAMO DA MAŠTAJU! Čestitam predsedniku!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

O onome što su Vučić i Putin dogovorili mnogo veće i moćnije zemlje MOGU SAMO DA MAŠTAJU! Čestitam predsedniku!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je danas da je dogovor o gasu, koji je predsednik Aleksandar Vučić postigao sa predsednikom Vladimirom Putinom, dokaz koliko se poštuje odluka Srbije da ne učestvuje u antiruskoj histeriji


"Vučić je poslednji slobodni lider u Evropi i njegova hrabrost i upornost u zaštiti Srbije se cene. Dogovor koji je predsednik Vučić postigao sa predsednikom Putinom je dokaz koliko se poštuje odluka Srbije da ne učestvuje u antiruskoj histeriji. Vučić zna koliko njega lično košta politika neutralnosti, ali i Srbija treba da zna da nije bilo takve politike Aleksandra Vučića ne bi bilo gasnog dogovora o kome mnogo veće i moćnije zemlje od naše, mogu samo da maštaju. Imaju veliki više novca i sile od Srbije, ali nemaju ni više obraza, ni više časti. Slobodan vođa, slobodnog naroda, donosi odluke koje su dobre za Srbiju i ne prima naređenja", naveo je Vulin u saopštenju.


"Čestitam predsedniku Vučiću na postignutom dogovoru sa predsednikom Putinom, ali i na hrabrosti i snazi da izdrži sve pritiske i sačuva Srbiju. Ne znam koji drugi političar bi izdržao ono što izdržava Vučić, ali znam, da je Vučić poklekao pod pritiscima, danas bi Srbija bila na kolenima", kazao je Vulin komentarišući telefonski razgovor predsednika Vučića i predsednika Putina i postignut dogovor između srpskog i ruskog predsednika o novom trogodišnjem gasnom aranžmanu za Srbiju.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je sa šefom ruske države Vladimirom Putinom dogovorio povoljan aranžman za uvoz gasa iz Rusije, kao i da će za Srbiju ostati cena koja se zasniva na stopostotnoj naftnoj formuli. Više pročitajte NA OVOM LINKU


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislava

pre 1 godinu

Odlična vest! Svaka čast na ovako mirnom sporazumu i velikodusnosti gospodina Putina.

Saša

pre 1 godinu

Svaka pohvala našem državnom rukovodstvu na ovoj odličnoj vesti. Ova cena gasa je više nego povoljna.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija