• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2022

18:02

PSG osuđuje dolazak Sergeja Lavrova u Beograd!

Beta

Politika

PSG osuđuje dolazak Sergeja Lavrova u Beograd!

Podeli vest

Pokret slobodnih građana oglasio se na društvenoj mreži Tviter i kritikovao dolazak ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova u Beograd

 

- PSG osuđuje dolazak Sergeja Lavrova u najavljenu posetu Srbiji. Neprihvatljivo je da tokom agresije te države na Ukrajinu ministar Lavrov bude dočekan u Beogradu, jer se na taj način Srbija postavlja kao jedina država u Evropi u kojoj se ruski zvaničnici ugošćavaju sa počastima - kažu iz tog pokreta.

Foto: printscreen

Saopštenje Pokreta slobodnih građana

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 1 godinu

STVARNO OVOM SRBIJOM GMIZU LJIGE,TI PREDSTAVLJAS POKRET SLOBODNIH GRADJANA A JA KAO GRADJANIN IMAM PRAVO DA RAZMISLJAM SVOJOM GLAVOM DA MI JE RUSIJA BLIZA SRCU NEGO SVE ZAPADNE ZEMLJE.PROMENI IME STRANKE PLJUJES SAMOGA SEBE.

Mapko

pre 1 godinu

Jedino resenje, uvesti strogi zakoni, a to znaci svaka NVO se finansira iznutra, bez ikakve pomoci drzave, a naravno zabrana finansiranjem iz inostrantvo. Ko krsi zakon, zavrsava godinama iza resetaka. Drugo, oduzeti imovinu i bankarski racuni tajkunima i naravno svi iza resetaka dozivotno zbog svoje zlocinacke akcije protiv drzave.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija