• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2022

07:48

Hrvatska politika prema Srbiji je mešavina kompleksa i nečiste savesti - to ne prolazi bez vidljivih poremećaja!

Politika

Hrvatska politika prema Srbiji je mešavina kompleksa i nečiste savesti - to ne prolazi bez vidljivih poremećaja!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da "kompleksi Hrvata prema Vučiću leže u zavisti što je unuk jasenovačke žrtve stvorio Srbiju koja je uspešnija od Hrvatske"

Vulin je reagovao a uvredljive navode hrvatske novinarke Mladenke Šarić o predsedniku Srbije, saopšteno je iz MUP-a.

- Ako Aleksandar Vučić ima opsesivno-kompulzivni poremećaj od Hrvata, onda bi uzrok mogao da bude u činjenici da su mu Hrvati ubili pradedu, dedu, slučajno nisu stigli da mu zakolju oca, ali su zato stigli da mu u poslednjem građanskom ratu spale sve kuće u Čipuljićima. Ali, kompleksi Hrvata prema Vučiću ne leže u zločinu, već u zavisti što je unuk jasenovačke žrtve stvorio Srbiju koja je uspešnija od Hrvatske. Hrvatska politika prema Srbiji je mešavina kompleksa i nečiste savesti, a to ne prolazi bez vidljivih poremećaja - izjavio je Vulin, reagujući na navode hrvatske novinarke Šarić da predsednik Vučić ima opsesivno-kompulzivni poremećaj kada se radi o Hrvatskoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija