• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.06.2022

12:14

Vulin: Oni koji su sprečili posetu Lavrova ne žele mir!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

Vulin: Oni koji su sprečili posetu Lavrova ne žele mir!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da "oni koji su sprečili dolazak" šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova u Beograd "ne žele mir i sanjaju poraz Rusije"


"Duboko žalim zbog sprečavanja posete velikog i dokazanog prijatelja Srbije, ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova. Svet u kome diplomate ne mogu da traže mir je svet u kome mira i nema. Oni koji su sprečili dolazak Sergeja Lavrova ne žele mir, oni sanjaju poraz Rusije", saopštio je Vulin.

Prema njegovim rečima, Srbija je ponosna što nije deo antiruske histerije, a zemlje koje jesu, imaće vremena i da se stide, saopštio je MUP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mr

pre 1 godinu

OVA JE ODGUGLAO POTPUNO.HITNO NA PSIHIJATRISKO LECENJE,TO MU JE PREKO POTREBNO.LUDAK,A KOJE JE GORE LIST NIJE NI CUDO.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija