• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.06.2022

14:51

NEMOJTE SAMO VI DA BRINETE O SRBIMA I SRBIJI! Hrvatskom ludilu i opsednutosti Vučićem nema kraja!

printscreen

Politika

NEMOJTE SAMO VI DA BRINETE O SRBIMA I SRBIJI! Hrvatskom ludilu i opsednutosti Vučićem nema kraja!

Podeli vest

Hrvatski politički vrh i njihovi mediji ne mogu da se opasulje od ludila i opsednutosti Srbijom i Aleksandrom Vučićem, a najnoviji povod za seriju izjava, komentara i tekstova posvećenih našoj zemlji i predsedniku je otkazana poseta Beogradu šefa diplomatije Rusije Sergeja Lavrova

 

Tako hrvatski portal Index.hr, u tekstu pod naslovom "Vučićev kukavičluk bi mogao cijelu Srbiju odvesti u propast", brine za sudbinu Srbije i srpskog naroda.

Foto: printscreen

A teško da nekome nije poznato kako su Hrvati i njihova rukovodstva kroz istoriju brinuli od Srbima. Da ne idemo u prošlost dalje od 1941. godine, Jasenovca, Jadovnog, pa sve do Bljeska i Oluje 1995.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Beba

pre 1 godinu

Nama Hrvati zele dobro pa nas trebaju oni posavetovati. Zato i imaju veliki problem sa Aleksandrom Vucice jer pre svega je Srbija je napredovala nikada vise, drugo on im ne cuti i redovno ih podseca na genozid i zlocine koje su cinili a kao treca Srbija sada kakva jeste moderna, stabilna i u centru paznje im apsolutno ne odogovara.

Sandra

pre 1 godinu

Hrvati su opsednuti Aleksandrom Vucicem i Srbijom, smeta im sto Srbija napreduje i sto Vucic odlicnu politiku vodi.

Julija

pre 1 godinu

Hrvatska je uvek bila opsednuta Srbijom. Sada je osim čitave Srbije opsednuta i predsednikom Vučićem.

Nena

pre 1 godinu

Hrvati da gledaju svoja posla ako je ikako moguće, kao što ki gledamo svoja i oni nas apsolutno ne interesuju!

JOle

pre 1 godinu

Nažalost, imaju pravo. Srbija nema što dobiti od Rusije. Sve investicije su iz EU, sve firme koje rade i zapošljavaju su iz EU, pa i iz HR u Srbiji redi preko 500 firmi. Hej 500! Ništa Srpsko, a još manje Rusko nema više u Srbiji. A Vučić trabunja samo takve gluposti. Ove godine u HR ide preko 15 000 radnika iz srbije.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija