• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.06.2022

12:03

Jeremićev Siniša Kovačević otkrio šta misli o Srbima: VI STE DEO NARODA KOJI KRADE I PRODAJE BEBE, KOJI JE SKLON PODVALI, LAŽI I MRŽNJI!

Politika

Jeremićev Siniša Kovačević otkrio šta misli o Srbima: VI STE DEO NARODA KOJI KRADE I PRODAJE BEBE, KOJI JE SKLON PODVALI, LAŽI I MRŽNJI!

Podeli vest

Siniša Kovačević, potpredsednik Narodne stranke Vula Jeremića, otkrio je na Tviteru šta on i njegov partijski šef stvarno misle o srpskom narodu, za čiju se sudbinu, navodno, toliko brinu

 

- Deo ste naroda koji glasa za SNS, krade i prodaje bebe, narodu sklonom udvorištvu, podvali, mržnji, krađi, laži, podeli svake vrste, narodu koji, po pravilu, ubija svoje vođe. I narodu Karađorđa, Dositeja, Tesle, Pupina, Milunke Savić, Boška Buhe, Renata Grbića, Dučića, Petra Božovića. Birajte - napisao je Kovačević.

Foto: printscreen Twitter

Njegova sramna objava izazvala je lavinu negativnih komentara na toj društvenoj mreži.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maki

pre 1 godinu

Ovo sto radi Sinisa zove se generalizacija ili uopstavanje. A Generalizacija = fasizam/ nacizam

Ljuba

pre 1 godinu

Sinisa biram, a to je da ste ti i tvoj gazda dve budale i tacka.

slobodan

pre 1 godinu

Da li neko može da pregleda ovog čoveka? Ja ću platiti.

pc

pre 1 godinu

Ne nismo mi već UDBA i takvi likovi kao ti. UDBU nam je postavio ćopo sa Englezima i ostalim belosvetskim ološom. Da mi je doživiti kraj UDBE i izdajnika koji sve pokradoše i sve uništiše u ovoj zemlji od ovog napaćenog naroda.

Olja

pre 1 godinu

Smrad od čoveka !!! Kad smo takvi zašto si ti i tvoja porodica još u Srbiji !!!

gordana

pre 1 godinu

Da li Sinisa Kovacevic tu ubraja i sebe? Za SNS cemo uvek glasati, sigurno ne za kvazi reditelje i potomke Pozderca.

Predragm

pre 1 godinu

Do sada u Srpskoj istoriji nijedan Aleksandar nije doziveo prirodnu smrt tako da cemo da vidimo da li ce se nastaviti Srpska tradicija. Sve je u Srbiji laz, sve je izmisljena istorija Srbije od Kosovskog boja do danasnjeg dana. Kao u Srbiji ima 15% psihijatrijskih skucajeva sto je opet lazi ima vise. 10% Srba su sizofrenicari, ljudi koji danas jedno pricaju a sutra drugo, koji jedno govore javno, drugo u drustvu a trece porodici.

Ana

pre 1 godinu

Svaka čast i veliko poštovanje koje gajim prema delu Siniše Kovačvića, ne daje mu pravo da ovako piše. Neka nastavi da se bavi onim što mu odlično ide, a to nije ni politika ni političarenje.

acadeka

pre 1 godinu

ovakvog dzibera i g.....a srbija jos nije videla. koja je to budaletina majko moja.

deda Raša

pre 1 godinu

Prolupao čovek, pa čak ne poznaje ni Pravopi, a možda ga je uhvatila i panika zbog LAŽI. KOVAČEVIĆU, vratite se u vašu MNE i to prenesite vašem nalogodavcu, Milu. On će zbog vaših laži biti pomilovan "tako dobro" a i vi.

Marko

pre 1 godinu

Vise nego sramotan komentar Sinise Kovaćevica? Izraz očaja, nemoci. Ovo u sustini i ne zasluzije bilo kakav kometar osim za svaku mogucu osudu.

Marija

pre 1 godinu

Sinisi Kovacevicu definitivno nije dobro! On nije vise onaj Sinisa Kovacevic kga smo rado slusali pa cak i kad se sa njime nismo slagali.Ali ovo sta sada govori ukazuje na poremecaj licnosti.Steta!

Baća

pre 1 godinu

Teško je razumeti ovoliku mržnju prema većinskom delu srpskog naroda koji ne glasa po ukusu ovog umetnika. Svašta smo mogli da na najpogrdniji način čujemo šta o srpskom narodu govore zapadne vođe tokom devedesetih, ali je žalosno i sramno da su najgore stvari o Srbima izgovorili i tada, i sada i ovde upravo neki Srbi. Taj autošovinizam i samoporicanje su se toliko zapatili u nekim beogradskim krugovima, koji su sebe proglasili elitom, da je to za svaku osudu. Teško da ćete takve slučajeve naći u bilo kojoj drugoj zemlji. Kovačeviću, stidite se!

Cvilidreta

pre 1 godinu

...a šta je g. Kovačević to tako pogrešno tj. sramno rekao?

Komsija

pre 1 godinu

Laki je malo nervozan.... Steta, nekada je bio dobar pisac, a zavrsice kao Mirko Kovac, kao izdajnik svoga naroda i zaboravljen.

Nenad

pre 1 godinu

Za razliku od njegovih gazda koji su ogrezli u poštenju i humanosti? Hahahhahahah smešan lik, dosadan sam sebi verovatno! Da je čitao Ivu Andrića znao bi da jedan onaj koji mora da unizi nekoga da bi sebe uzdigao! Ljaksa!

Brajna Koy

pre 1 godinu

Sve im je jasno ...Sinisa postaje Svinjisa...

Sima

pre 1 godinu

Gospodone,pa od koga smo naucili,da krademo bebe,da lazemo i krademo od turaka,danak u krvi,od zapada,sve sto imaju,su opljackali i oteli,i to vekovoma,i dan danas.Ja verujem da si oni poreklom srbi.Sram te bilo.

ratko

pre 1 godinu

j..... ti mater budem li te sreo negde na ulici zapamtices me dok si ziv,smrdibubo jedna ,gde je sad takozvana pravna Drzava Srbija da zatvori ovu dzukelu smrdljivu

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija