• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2022

19:26

JOŠ MNOGO TOGA DOBROG JE PRED NAMA! Predsednik Vučić objavio sjajan snimak obilaznice oko Beograda! (VIDEO)

Printscreen

Politika

JOŠ MNOGO TOGA DOBROG JE PRED NAMA! Predsednik Vučić objavio sjajan snimak obilaznice oko Beograda! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video na Instagramu povodom otvaranja Sektora B5 obilaznice oko Beograda, od petlje Orlovača do Straževice, uz poruku "Još mnogo toga dobrog je pred nama! Za Srbiju!

U videu je prikazan sektor B5 obilaznice oko Beograda, od petlje Orlovaca do Straževice, i navedeno je da auto-put dužine 3,1 kilometra uključuje tri mosta od 1,22 kilometra i jedan tunel.

Sektor B5 obilaznice oko Beograda, od petlje Orlovača do Straževice zajedno sa novim (levim) tunelom Straževica, pušten je u saobraćaj danas nešto pre 18 sati.
 

Ta deonica je ranije danas otvorena u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaca

pre 1 godinu

Saobracajnice su jako vazne kada imamo dobre puteve to znaci da drzava napreduje i razvija se. Posebno sada kada je zavladala svetska kriza a Srbija nije stala sa radom.

Neca

pre 1 godinu

Velika kriza je u svetu a nasa zemlja nastavlja sa radom sve pohvale za sadasnju vlast!

Hrvati opet prete Vučiću: Tvoji dani su okončani!
Politika

Hrvati opet prete Vučiću: Tvoji dani su okončani!

Mediji u Hrvatskoj nastavljaju prljavu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa je tako Večernji list objavio kolumnu izvesnog Denisa Romca pod naslovom: "Vučiću je jasno, igra je završena a njegovi dani okončani"

15.06.2022

15:28

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija