• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.06.2022

11:53

Đilas: Nisam ja trojanski konj, ali se ponekad osećam kao magarac!

printscreen

Politika

Đilas: Nisam ja trojanski konj, ali se ponekad osećam kao magarac!

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je da se ne oseća kao trojanski konj, kako se navodi u navodnim dokumentima evropskih obaveštajnih službi, ali da se ponekad oseća kao magarac kad vidi šta je sve uradio i žrtvovao

 

Evropski obaveštajci su se nedavno navodno bavili ulogom predsednika SSP Dragana Đilasa na političkoj sceni, a kako je Radio slobodna Evropa prenela navode iz tih navodnih dokumenta evropskih obaveštajnih službi, postoje indicije o "zakulisnoj saradnji sa Vučićem i njegovoj ulozi trojanskog konja koji izaziva razdor među opozicionim strankama i već neko vreme ih slabi".

Đilas je povodom te "optužbe" rekao da se ne oseća kao trojanski konj, ali da se ponekad oseća kao magarac. 

"O tome se priča u delu javnosti koja smatra da je to bitna stvar. Ja se ne osećam kao trojanski konj, ali se ponekad osećam kao magarac, kada vidim šta sam sve uradio i šta smo žrtvovali, da bi sada o nama tako govorili. Mogu da kažem i da je magarac tvroglava životinja, i pametna, može mnogo da nauči. Ja sam mnogo naučio i videćete kako izgleda ta nauka koju smo stekao", rekao je gost N1.

Foto: printscreen

Dragan Đilas

Bolje bi bilo da je SSP išla sama na izbore

Takođe, kako je istakao Đilas - Stranka slobode i pravde bi imala više poslanika i odbornika da je na izbore išla samostalno.

"Stranka kojoj ja predsedavam ima preko 10.000 članova. Da smo sami izašli, imali bismo preko 20 poslanika u republičkom parlamentu, a i u gradskom preko 20 i nešto. Bila nam je važnija Srbija, ideja, da se promeni ova vlast, svega smo se odrekli, sve smo prihvatili da bismo došli do ujedinjenja opozicije", rekao je Đilas za N1.

Bez saradnje sa Narodnom strankom 

"Četiri godine ne kažem nista loše ni o kome u opoziciji, ali od sada u subotu, kada je Izborna skupština SSP-a, neće više biti ni potreban, ni dovoljan uslov da sarađujete sa nama samo ako ste protiv Vučića, biće potreban, ali ne i dovoljan. Od vašeg ponašanja, od vaših stavova i programa, gospodo, zavisi da li ćemo sarađivati. Ja ne pretim, kažem vam iskreno, to je obećanje, sarađivaćemo sa svakim ko nam je programski blizak, nećemo sa Narodnom strankom sigurno, i sa još nekima koji su pokazali nekorektno ponašanje u ova dva meseca", izjavio je Đilas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 1 godinu

A što se tako osećate? Nudili vam mnogo da srušite Vučića, niste ga srušili nego i došli kod njega na razgovor i pomoć. Dobro mi je poznato kako prolaze i kako se prema plaćenicima postupa u slučaju da ne izvrše postavljeni zadatak. Vas tek čeka tortura, mislim da će vam biti mala ona ušteđevina od preko 600.

Srbin

pre 1 godinu

Nema štetnije pojave po Srbiju i Srpstvo od vuka jeremića (namerno mala slova), klasični kripto-fašista isto kao i tzv. "NADA". Veće zlo od "dveri" i "zavetnika" zajedno, koji se bar ne pretvaraju uopšte da nisu ruski ubačeni elementi, koji rade za TUDJU DRŽAVU a ne NAŠU. Predsednik Vučić je jasno rekao da je STRATEŠKI CILJ ulazak Srbije u EU i zato je NORMALNO I POTREBNO da sa njim razgovaraju i sarađuju SVE PARTIJE, komunikacija i razgovor između vlasti i opozicije su KORISNI za jedinstvo našeg naroda sa ciljem ULASKA U EU. Podrška predsedniku Vučiću u ostvarenju cilja - UBRZANOG ULASKA SRBIJE U EU je VITALNA, u tom smislu je DOBRO što Đilas razgovara sa predsednikom.

mp

pre 1 godinu

Aj ne moj više da trpiš ti i tvoji i da se žrtvuješ molimo te ... pokrao si šta si pokrao i ovi neće da te gone pa onda idi više ...

Rade R

pre 1 godinu

Pa nije u redu tako vređati magarce, ipak su oni plemenite životinje! A Đilas nije čak ni životinja! Đubre, ljudski otpad! To je Đilas!

Dejan

pre 1 godinu

Ne vredjaj životinje. Ti si Dragan Djilas šta god to bilo.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija