• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2022

18:49

SAVO DOBIO JOŠ PARA OD ROKFELERA! Na račun pokreta Kreni-pokreni uplaćeno još 60.000 dolara, ko zna šta SADA SPREMAJU!

Beta

Politika

SAVO DOBIO JOŠ PARA OD ROKFELERA! Na račun pokreta Kreni-pokreni uplaćeno još 60.000 dolara, ko zna šta SADA SPREMAJU!

Podeli vest

Takozvani ekološki pokret 'Kreni-promeni', čiji je lider Savo Manojlović nastavlja da prima novac od Rokfelorove fondacije za podrivanje Srbije i zastupanje tuđih interesa

Pokret Sava Manojlovića koji se proslavio pozivom građana na nasilne prosteste i redovnom podrivanju srpskih interesa nastavlja da prima ogromne iznose novca od strane Rokfelerove fondacije.

Kako Informer.rs saznaje, Manojloviću odnosno njegovom pokretu plaćeno je u maju dodatnih 60.000 dolara 3. maja.

Foto: Printscreen

Za samo godinu dana rada pokreta 'Kreni-promeni' Savo Manojlović je od Rokfelera, Soroša i drugih nevladinih organizacija dobio više od 225.000 evra!

Nakon što je otkriveno da je antisrpska Fondacija "Rokfeler" Savu Manojloviću u maju 2021. uplatila 25.000 dolara, klupko je počelo da se odmotava.

Zato građane Srbije i ne treba da čudi otvoreno zastupanje tuđih interesa, jer sav taj silni novac mora da se opravda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nada

pre 1 godinu

Mogu samo da nam ga duvaju - hahaha. Srbija nije na prodaju !

Igor

pre 1 godinu

Podrška. Ko ne uplati lovu za Kreni pokreni da bog mu mama dobila majmunske boginje.

Milan

pre 1 godinu

Сада ће Саво плаћеник у акцију.

Normalac

pre 1 godinu

Kako šta sprema sa tim parama? Pa hoće da plati ptostitutku Željka Mitrovića pošto će to biti sado-mazo šta će mu Manojlović napraviti.

Igor

pre 1 godinu

Sava je budući predcednik Srbije. Živio Sava legenda.

Viktor

pre 1 godinu

Pa Zašto ga ne uhapsite i 50 godine robije svakome ko prima Pare od nevladinih organizacija? Nevladine organizacije treba proterati kao Viktor Orban

Pera

pre 1 godinu

I Lukoil je pokrao deonice u Srbiji .. pa niko od novinara da pita Predsednika Srbije nesto o tome .. plasite se ... sta li ..

zubati drekavac

pre 1 godinu

Dogorelo je do nokata, čim se SNS mafija plaši ovih amatera iz Kreni-Promeni ??? Srce k'o u zeca ???

Pinokio

pre 1 godinu

"proslavio pozivom građana na nasilne prosteste i redovnom podrivanju srpskih interesa" Ja sam zeleo da verujem da ste vi u Informeru prave patriote ali izgleda da sam negde pogresio. Nacin kako vi objasnjavate da on radi protiv srpskih interesa je smesan. Pisete da je dobio silne pare, 60000 eura i pitate se sta li sada smera. Pa ako neko sa toliko para moze da ugrozi nasu drzavu ondah je bolje i da nemam drzavu.

Veljko M

pre 1 godinu

Ma to je samo jedan mali deo njegove plate.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija