• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.06.2022

17:44

Preminuo dugogodišnji novinar i urednik Stojan Drčelić!

Printscreen

Politika

Preminuo dugogodišnji novinar i urednik Stojan Drčelić!

Podeli vest

Stojan Drčelić, glavni i odgovorni urednik novina Nova preminuo je danas. Bio je jedan od najiskusnijih novinara sa bogatom karijerom urednika

Radio je u Kuriru, gde je bio urednik rubrike Društvo, bio je i zamenik glavnog i odgovornog urednika nedeljnika NIN.

Sa Mihailom Medenicom vodio je sajt "Dva u jedan", gde su objavljivali političke kolumne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VLK

pre 1 godinu

Nek mu je laka zemlja, ali... Zar nije Informer objavio prošle godine Vesićev opis Drčelića kao ''prodavca polisa osiguranja koji se novinarstvom bavi iz hobija, a ni to ne stiže od kafane''? Kakav je sad ovo ''jedan od najiskusnijih novinara sa bogatom karijerom urednika''? Dajte malo doslednosti, ili poštujete čoveka kao iskusnog novinara, ili ga pljujete kao amatera i neznalicu, nema čas jedno, čas drugo...inače vam ljudi neće verovati.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija