• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

21.06.2022

18:47

BRISEL TVRDI DA ZBOG UKRAJINE VUČIĆ NE SME U BRISEL! Vasiljević: Oni koji to kažu, očigledno ništa ne znaju ni o predsedniku, ni o politici Srbije!

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

BRISEL TVRDI DA ZBOG UKRAJINE VUČIĆ NE SME U BRISEL! Vasiljević: Oni koji to kažu, očigledno ništa ne znaju ni o predsedniku, ni o politici Srbije!

Podeli vest

Oni koji govore da se Vučić uplašio odlaska u Brisel, očigledno ništa ne znaju o njemu i njegovom karakteru, rekla je savetnica predsednika Suzana Vasiljević

Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića reagovala je na priče da se srpski lider navodno uplašio puta u Brisel jer ga tamo čekuju novi pritisci zbog neuvođenja sankcija Rusiji.

- Oni koji govore da se Aleksandar Vučić uplašio nečijih napada i kritike, očigledno ništa ne znaju o predsedniku Vućiću i njegovom karatkteru, ni politici Srbije - poručila je Vasiljević za Blic.

Podsećamo, Vučićeva savetnica za medije odgovorila je tako na saznanja izvora "Blica" koji je rekao da predsednik izbegava posetu Briselu.

- Iza svega stoje pritisci EU da Srbija uvede sankcije Rusiji i Vučićev strah da će se oni pojačati kad ode u Brisel - rekao je izvor.

Ranije danas Vučić je objavio da će se koslutovati sa liderima Otvorenog Balkana oko puta u Brisel i da je dogovoreno da sutra objavi odluku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 1 godinu

I šta ćemo sad?! Vučić u Briselu! Gde je Blicov pouzdan izvor iz Brisela? "Fake news' i 'Euronews" znak jednakosti i sve zajedno ista kuhinja. I ko je pouzdan izvor, tj. kako se zove taj pouzdan izvor!

Rade

pre 1 godinu

Ови западњаци, стварно немају грам мозга. И што је најгоре, сваким даном све више и више то потврђују, на свим пољима ! ! ! ! !

Veljko

pre 1 godinu

Odluka Vuciceva o odlasku u Brisel nema veze sa Ukrajinom, pre bi rekao da zavisi od odluke svih partnera Otvorenog Balkana: da li da se solidarisu sa S. Makedonijem u vezi odnosa EU prema njoj...

zečica

pre 1 godinu

Vučić ima podršku građana Srbije, baš iz razloga vodi Srbiju putem napretka i prosperiteta

Zečica

pre 1 godinu

Verujem da ce i ovaj put Vucic doneti odluku kojaje najbolja za interes Srbije.

zečica

pre 1 godinu

Ova odluka je u interesu sve tri drzave Otvorenog Balkana

zečica

pre 1 godinu

Trebale bi i ostale zemlje Balkana da se pridruže inicijativi Otvoren Balkan.

zečica

pre 1 godinu

Verujem u politiku koju vodi predsednik i svaka odluka je do sada doneta u interesu Srbije i njenih građana.

Zečica

pre 1 godinu

Najvažnije je sačuvati mir i stabilnost, jer to je glavni uslov da bismo beležili ekonomski razvoj.

Hrc

pre 1 godinu

INFORMER: UKRAJINA NAPALA RUSIJU.... koji ste vi dupelisci mater vam kurinsku

Stojko

pre 1 godinu

Boje se da im predstava koju pripremaju u vidu obraćanja Zelenskog ne propadne.

Baća

pre 1 godinu

Ne treba tamo da ide. Dosta nam je Ursule fon der Lajen, Borelja i ostalih briselskih birokrata koji ponižavaju Srbiju. Neka se oni pozabave o svom jadu i posledicama svoje politike prema Rusiji, a mi da gledamo svoja posla. To bi nam bilo najpametnije. A to što prete da će povući svoje investicije iz Srbije, neka povuku. Ionako dobro zarađuju na nama zbog jeftinih energenata, jeftine radne snage i subvencija za radna mesta. Doći će drugi. Širok je svet. A što se tiče našeg prijema u EU za jedno 100 godina...ha, ha, ha...

Billy Kincaid

pre 1 godinu

Ko će doći? Kolumbijci? Rošavi bi bio generalni zastupnik za Latinsku Ameriku ?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija