• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.06.2022

11:49

Orlić: Duško Vujošević potpuno zalutao u politiku!

Tanjug

Politika

Orlić: Duško Vujošević potpuno zalutao u politiku!

Podeli vest

Samo neko potpuno zalutao u politiku, bez elementarnog razumevanja za demokratiju i izbore, može da ispali budalaštinu poput "Vučić je izbor stranih sila". To je uradio Duško Vujošević, kod kog je pomenuti problem - sasvim očigledan. I dodatno začinjen drugim problemom: teškog nerazumevanja same Srbije i naroda koji u njoj živi. Jer je Aleksandar Vučić izbor upravo tog naroda, i to uz istorijsku podršku: dvostruko ubedljiviju i veću nego što svi ostali na političkoj sceni, uključujući i samog Vujoševića, imaju - na gomili, zajedno, saopšio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić

 

Naravno da Vujošević i ostaci bivšeg režima sa kojima je na izborima ostao ispod cenzusa to ne razumeju i o tome ne znaju ništa. Da politiku, demokratiju i Srbiju razumeju bar malo - ne bi se očajnički hvatali za ruke i sa tajkunima i sa monarhistima u patetičnom i ponižavajućem pokušaju da isprose cenzus, niti bi u toj smejuriji propali pred očima cele Srbije. Razumeli bi zašto Srbija glasa za Vučića i podržava ga kao što sve njih đuture nije nikad, niti će ikad. Shvatili bi da je njihovo vreme zauvek - prošlo. Nema više ni malobrojne publike za njihova ingeniozna "razmatranja", ni na tribinama, kao ni na biračkim mestima.

Među razloge zašto je tako spadaju rezultati Aleksandra Vučića, vidljivi u novim radnim mestima, većim platama i penzijama, novim autoputevima i prugama, kliničkim centrima i bolnicama, ali i u beskompromisnom obračunu države sa kriminalom, što iza rešetaka danas šalje i najokorelije razbojnike, ubice i dilere droge. To je pokazatelj odnosa države koju predvodi Aleksandar Vučić, prema takvima, danas. A kako su takvi nekada vedrili i oblačili u sportu i politici, kako su "palili ambasade" i kroz kakve sve "paktove": svoje sumnje o umešanosti države u ta pitanja Vujošević neka proveri slobodno kod onih u čije su vreme ambasade paljene. Pronaći će ih lako na izbornoj listi koju je predvodio, ali i među ostalima sa kojima se hvatao u cenzus - kolo za prevarante i  očajnike. Među svima onima koje je Aleksandar Vučić, jasnom voljom i neprikosnovenim izborom naroda, ne samo ubedljivo pobedio već i - trajno izbrisao, da se više nikada ne vrate.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
georgpk

pre 1 godinu

DA JE NJEMU ZIV SALE BIO BI ON I GRADONACELNIK.UZ NJEGA JE USPEO U PARTIZANU ...ZASTO NIJE USPEO U RUSIJI, FRANCUSKOJ,BOSNI I RUMUNIJI KAO TRENER...OPAKI JE TO COVEK,KOMUNJARA...SRBIJA KRIVA ZA RATOVE...MARS U CRNU GORU...

ORLIĆ: JEREMIĆ JE DRŽAVU KORISTIO ZA SVOJ DŽEP I INTERES
Politika

ORLIĆ: JEREMIĆ JE DRŽAVU KORISTIO ZA SVOJ DŽEP I INTERES

Kad god propali diletant, ljubimac prištinskih separatista Vuk Jeremić progovori o "privatnom" i "ličnom" na štetu države, svi u Srbiji znaju da govori - iz bogatog sopstvenog iskustva. Malo je onih koji su za svoj džep i svoj interes državu koristili, a narod unesrećili i upropastili, kako je to radio Jeremić sve dok mu se moglo, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić

12.06.2022

15:34

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija