• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.06.2022

20:41

BRUKA! 10 SRBA U MITROVICI PROTESTUJE PROTIV SRBIJE A SVE SNIMA GLAVNI ŠIPTARSKI OBAVESTAJAC IDRIZ IDRIZI!

informer.rs

Politika

BRUKA! 10 SRBA U MITROVICI PROTESTUJE PROTIV SRBIJE A SVE SNIMA GLAVNI ŠIPTARSKI OBAVESTAJAC IDRIZ IDRIZI!

Podeli vest

Od 19 časova, u severnom delu Kosovske Mitrovice, na trgu ispred spomenika Knezu Lazaru, okupilo se desetak Srba koji protestuju protiv Srbije

Skup je ranije najavlje sa ciljem izražavanja nezadovoljstva povodom sporazuma o elektroenergetskom sistemu na severu KiM, koji je između vlasti u Beogradu i privremenih vlasti u Prištini potpisan 21.06.2022. godine. 

Foto: informer.rs

Inicijator i glavni organizator navedenog protesta je lider opozicione organizacije Srpski opstanak Aleksandar Arsenijević, dok je protest podržao i opozicioni aktivista i bivši predstavnik GI SDP Marko Jakšić iz Kosovske Mitrovice. 

Foto: informer.rs

Glavni šiptarski OBAVESTAJAC IDRIZ IDRIZI sedi na žardinjeri

Kako se može videti na fotografijama, skup snima glavni šiptarski obabeštajac Idriz IDRIZI. 

Na trgu kod spomenika Knezu Lazaru u severnoj Mitrovici trenutno je prisutno desetak lica, među kojima su Arsenijević i njegov partijski kolega Dušan Milunović iz Kosovske Mitrovice. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 1 godinu

Шта бре брука, некада се знало, како се поступа са домаћим издајницима.

Milan

pre 1 godinu

Brate Srbine, izdajnici su oni koji su potpisali energetski sporazum a ne oni koji se bune izdaji, zašto naši poslanici srpske liste sede u skupštini Kosova, zašto su Srbi u Kosovskoj policiji?

Neko

pre 1 godinu

Do 2013 god i briselskog sporazuma siptarska noga nije smela da kroci na sever e sada vrsljaju i rade sta hoce a srba je svakim danom sve manje eto to je ziva istina a da ce informer ovo objaviti cisto sumnjam

Cune

pre 1 godinu

A sto bruka - sto protestuju črotiv vas.mafijasa i izdajnika, lopova iz Srpske liste koji ste sa vasim "liderom" - AV - potpisali "briselski" i "vasingtonski" - sporazum-i prodali i predali - sudstvo, tuzilastvo, policiju, prosvetu, zdravstvo - siptarima -,, energetiku-Gazivode-i sto ucestvujete u vlasti sa Tacijem, Haradinajem-Jude izdajnicke prodane duse-vas i vaseg lidera AV treba da je stid, sramota i bruka - izdajnici -

Petar JVetar

pre 1 godinu

Колико ниско може неко да падне?! Тешко да ће тај новац који примају од Шиптарских институција да потроше на нешто не друго осим на здравље.

xyx

pre 1 godinu

PA TO NIJE "NORMALNO"DA VAS NEKO TERA DA PLACATE STRUJU!NEVEROVATNO,TO NEMA NIGDE U XVETU DA LJUDI KORISTE STRUJU A NE ZELE DA PLACAJU.TO NEMA NI U BEOGRADU. KAKO VAS NIJE STID DA TOLIKE GODINE NEKO SRUGI PLACA STRUJU ZA VAS,I SADA IMATE OBRAZA DA NEGODUJETE ZBOG TOGA.ONI KOJI NE ZELE DA PLACAJU OSTACE U MRAKU I TAKO CETE IMATI RAHLOGA DA SE ZALITE EU I DRUGIM ZVANICNICIMA ZBOG "TERORA".

kosovar

pre 1 godinu

A ZNATE LI VI "CETNICI"STA ZNACI SHKAVELL(SKAVEL)?NEZNATE,E PA TREBALO BI DA ZNATE KOJU FINU REC IMAMO I MI ZA VAS (NE ZA POSTENE SRBE).IMAMO I MI NACINA KAKO DA VAM UZVRATIMO.

Scepo

pre 1 godinu

Zanimljivo da ovako vazna vest o tom sporazumu,par medija prenelo(uglavnom pisani).

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija