• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2022

09:00

OBEĆANJE - ISPUNJENJE! Do kraja dana 492 radnika Fijata dobiće otpremnine!

printscreen RTS

Politika

OBEĆANJE - ISPUNJENJE! Do kraja dana 492 radnika Fijata dobiće otpremnine!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će 492 radnika kragujevačke fabrike "Fijat", koji su proglašeni tehnološkim viškom, do kraja dana dobiti otpremnine

- U subotu na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem je sve dogovoreno. Dogovoren je nivo otpremnina i 492-oje radnika koji su proglašeni tehnološkim viškom će danas do kraja dana dobiti svoje otpreminine - rekla je Brnabić gostujući na RTS-u.

Poručila je da država nastavlja da se bori za sve ostale radnike i navela da je i u nedelju i juče i jutros imala razgovore sa Stelantisom.

Foto: printscreen RTS

Ana Brnabić



- Naša, ali i njihova želja je da što više radnika, tih ostalih 1500, ostane. Rekla sam im da onda moraju dodatno da poboljšaju ponudu i tako su došli sa ponudom 3 plus 1 - tri meseca radite u Slovačkoj ili Poljskoj, a mesec dana ste u Kragujevcu - rekla je Brnabić.

Dodala je da je sada na radnicima i sinkdikatima da to iskomuniciraju i da se vidi da li će imati dovoljno radnika koji su spremni da prihvate takvu ponudu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija