• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.07.2022

15:10

DRAMATIČNO! Šiptari spremaju akciju etničkog čišćenja Srba sa severa Kosova i Metohije! ZAPADNI MOĆNICI PLANIRAJU 'CRNU OLUJU' - NOVI RAT NA BALKANU!

Politika

DRAMATIČNO! Šiptari spremaju akciju etničkog čišćenja Srba sa severa Kosova i Metohije! ZAPADNI MOĆNICI PLANIRAJU 'CRNU OLUJU' - NOVI RAT NA BALKANU!

Podeli vest

Britanski vojni instruktori uveliko obučavaju specijalce ROSU i KBS za napad na goloruki narod. Plan je da se u oktobru krene u masovno oduzimanje vozila koja nemaju RKS tablice, da se inscenira ranjavanje šiptarskih policajaca i to iskoristi kao povod za frontalni napad

Šiptarski ekstremisti iz Prištine, uz zdušnu podršku zapadnih moćnika, uveliko pripremaju pakleni plan za novi rat! Njihov krajnji cilj jeste da potpuno etnički očiste sever Kosova od Srba, a o kakvom zločinačkom naumu je reč najbolje govori podatak da u operativnim dokumentima planiranu akciju nazivaju "Crna oluja", po ugledu na genocidnu ustašku operaciju "Oluja" iz 1995. godine!?!

Naši odlično obavešteni diplomatski izvori kažu da britanski vojni instruktori već neko vreme obučavaju specijalce ROSU i KBS za napad na goloruki srpski narod. Njihov plan je da se u oktobru ove godine krene u masovno oduzimanje vozila koja nemaju tablice RKS, pa da se ubrzo potom inscenira teško ranjavanje više šiptarskih policajaca što bi bio povod i medijsko opravdanje za frontalni napad na Srbe!?!

Moj ugao

NEBOJŠA ČOVIĆ, BIVŠI
POTPREDSEDNIK VLADE:
Ništa novo od Aljbina Kurtija i njegovih mentora, koji neprekidno ovakvim idejama prave nove provokacije i podižu tenzije.

 

Jaki podsticaji

Prema rečima naših izvora, Kurti i njegovi zapadni mentori nameravaju da odluku o zabrani ulaska na Kosovo sa srpskim ličnim kartama i pasošima i "propis" o oduzimanju vozila koja nemaju table RKS iskoriste za konačno zauzimanje severa pokrajine.

- Kurtijeva opsesija jeste da protera Srbe sa severa, a moćnici sa Zapada, koji ga podržava, hoće da zatvore kosovsku priču jednom zauvek. Odluka o ličnim kartama i tablicama samo je dimna zavesa za nešto mnogo opasnije, a to jeste konačni upad na sever Kosova i etničko čišćenje preostalih Srba - prenosi jedan od naših sagovornika koji potvrđuje da je oktobar "rok za zločin".

- Obaveštajni podaci ukazuju na to da britanski vojni instruktori uveliko obučavaju specijalce ROSU i KBS, a njihov plan jeste da nedugo posle 1. oktobra, kada ističe rok za uzimanje tablica RKS, započnu masovno oduzimanje srpskih automobila. Oni znaju da će to izazvati najširi mogući otpor Srba. Ideja jeste i da se onda inscenira teško ranjavanje kosovskih policajaca, pa da se to iskoristi kao opravdanje za direktan povod za napad na Srbe. Zapadni mediji bi, po ustaljenom scenariju, Srbe prikazali kao agresore, a Albance kao žrtve koje NATO mora da brani i zaštiti - prenosi naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Foto: Printscreen TV Pink

Ljuban Karan

I dok niko od zvaničnika juče nije hteo da komentariše naša saznanja, potpukovnik KOS u penziji Ljuban Karan kaže da Britanci nesumnjivo podstiču prištinsko rukovodstvo na etničko čišćenje Srba.

- Britanci nisu slučajno doveli Gurke, elitnu specijalnu formaciju, u sastav Kfora. Oni pod maskom borbe za stabilnost zapravo podstiču sukobe i provociraju novi rat. Britanci štite Kurtijevu političku garnituru koju su unapred amnestirali od svake odgovornosti. Sve to, dakle, jeste jak podsticaj da se krene u konačni oružani obračun sa Srbima na severu Kosova. I baš zato jako je dobro što je predsednik Vučić prozreo njihove perfidne namere i obavestio javnost o opasnim planovima moćnika. Najbolje za sve bi bilo kada bi se ti silnici prizvali pameti i odustali od novog rata, ali mi moramo biti spremni na svaki scenario - naglašava Karan.

Ministar policije Aleksandar Vulin upozorava da se na Kosovu može izazvati sukob koji će "zapaliti Balkan".

Foto: Printscreen RTS

Aleksandar Vulin

- Politika puzajuće blokade briselskog dijaloga od strane Šiptara, a podržana tajnom diplomatijom zemalja Kvinte, može izazvati sukob koji će zapaliti čitav Balkan. Podrška Šiptarima da ne prihvate i ne sprovedu ono što su sami ispregovarali i potpisali u Briselu jeste podrška sukobu. Sada je jasno zašto se Šiptari guraju u NATO... U svakom slučaju, Srbija će nastaviti da se bori za mir, a odgovornost za sukobe sada leži samo na Kurtiju i Kvinti - ističe Vulin.

 
 
Velika opasnost

Petar Petković, direktor Kancelarije za KiM, uveren je da Srbi sa KiM neće dozvoliti da budu prognani sa severa.

Foto: Kancelarija za Kosvo i Metohiju

Petar Petković

- Srbi su danas odlučniji više nego ikada pre da neće trpeti nasilje. Priština je dijalog dovela do ruba provalije i sve je izvesnije da su postignuti sporazumi u Briselu potpuno obesmišljeni. Posebnu zabrinutost izaziva nereagovanje međunarodne zajednice, koja samo nemo posmatra poteze albanskih političara koji vode ka destabilizaciji i opasnosti od izbijanja sukoba. A Priština očigledno želi sukobe - upozorava Petković.

 

Lažna država odustala od Interpola

Priština je odustala od kandidature za članstvo u Interpolu, jer ne može da obezbedi dovoljnu podršku na Generalnoj skupštini te organizacije u oktobru u Indiji.
- Kurtijevoj "vladi" je iz zapadnih centara moći sugerisano da će u slučaju da podnesu zahtev za članstvo ponovo doživeti debakl i da sada nije trenutak za to. Kurti je svestan da ne bi bilo dobro da u Interpolu doživi novi poraz, pa je zato i odustao - prenosi izvor iz diplomatskih krugova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Iza ograde

pre 1 godinu

Koliko ja znam - kosovo je njihovo! Mogu sto hoce tamo..

zzz

pre 1 godinu

nego sta cemo mi s katastrom, svi datumi 1.1.1901.? podaci bezbedni a? KAKVA NEODGOVORNOST...

laki

pre 1 godinu

Pa kad krenu, prvo odmah fizicki likvidirate engleske naciste koji ih obučavaju.

Vla

pre 1 godinu

Vreme je da rusi bace jadnu na to prokleto ostrvo, SVA zla dolaze sa ostrva, dace bog

Goran

pre 1 godinu

Lako će to da završe,pošto mi nećemo da intervenišemo vojno.

Ja

pre 1 godinu

Kako Srbi sa juga mogu imati kosovske dokumente i tablice a sa severa ne. Hoce dezerter Vulin koji zeli rat i naziva ljude Siptarima da pobegne kao devedesetih ili ce ovaj put ici sa svojom decom da brani KiM? Ako ja vozim auto sa nevazecim tablicama npr. u Beogradu da li ce meni nasa policija uzeti auto?

Pitanje

pre 1 godinu

Albanci kada ulaze u centralnu Srbiju isto dobijaju potvrdu umesto dokumenata jer Srbija ne priznaje *kosovske tablice. Takodje, neki Albanac iz Bujanovca npr. ne moze voziti kosovske tablice, tako da ne zbeckajte oruzjem i neskrecite paznju sa sve vece inflacije i sve gorih zivotnih uslova u Srbiji.

Dragi

pre 1 godinu

Barem mi Srbi ne treba da brinemo...imamo predsednika koji je kao deda mraz doneo Šiptarima Briselski sporazum, a nama poklonio večni MIR i INVESTICIJE.

Komentar

pre 1 godinu

Ni Srbija ne prihvata lične karte *Kosova, ali građanima *Kosova na ulazu daje pismo koje zamenjuje identifikaciona dokumenta. Sta se onda cudite?

Nikita Petrovic

pre 1 godinu

у круг у круг,Један зуб, сви остаци првог премијера земље, сахрањен је на суморној церемонији. Зуб је недавно вратио шест деценија након његове смрти бивши колонијални владар Белгије.

Nikita Petrovic

pre 1 godinu

до првог октобра рф је на границама румуније и бугарске

Normalac

pre 1 godinu

Znamo, kao što su i atentati na predsednika trebali da se dese. Sve vam verujemo, ološi udbaški.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija