• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.07.2022

12:18

Vulin: Nego, gospodo iz Milovih partija, šta nije istina u onom što sam rekao?

MUP Srbije

Politika

Vulin: Nego, gospodo iz Milovih partija, šta nije istina u onom što sam rekao?

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin saopštio je danas, u odgovoru "članovima partija Mila Ðukanovića", da "u mafijaškim organizacijama nema ni mišljenja, ni razlike" i da mogu da ga mrze "Ðukanovićeve partije koliko hoće, ali niko ne može da ospori istinitost" svega što je rekao


- Gospodo iz Milovih partija, šta nije istina u onom što sam rekao, niste glasali da su Srbi genocidni, niste se pozivali na rođake i prijatelje ili nemate imovine u Beogradu i Srbiji? - upitao je Vulin.


Kako je rekao, "u mafijaškim organizacijama nema ni mišljenja, ni razlike. Zato tako o meni i mojim stavovima misle predstavnici partija Mila Ðukanovića".

- Oni koji vladaju zemljom sa manjim brojem birača od Novog Beograda, a nisu primetili da su formirana dva najveća narko-klana u Evropi i ne mogu drugačije da misle. Mogu mene da mrze Ðukanovićeve partije koliko hoće, ali niko ne može da ospori istinitost svega što sam rekao. Poslanici Crne Gore su proglasili Srbe za narod genocida, ali vračarske nekretnine nisu. Kada bi ih zaustavili na granici i ljubazno zamolili da sačekaju dok se ne obave kontrole, crnogorski poslanici, ponosni na svoje glasanje o genocidnim Srbima, pozivali bi se na brojna poznanstva, uticajne prijatelje i rođake, kako i priliči onima koji Srbiju smatraju pretnjom, ali ne i korist koju bi se od nje moglo imati - izjavio je Vulin.

On je rekao da njegovi politički stavovi "nisu ni naređeni, ni odobreni".

- Predsednik svih Srba Aleksandar Vučić može da mi naredi kao ministru policije, ali mi nikada nije ni naredio, ni zabranio da mislim i govorim, pa i kada se ne slaže sa mojim stavovima - naveo je Vulin.

- Nego, gospodo iz Milovih partija, šta nije istina u onom što sam rekao, niste glasali da su Srbi genicidni, niste se pozivali na rođake i prijatelje ili nemate imovine u Beogradu i Srbiji - izjavio je Vulin, odgovarajući članovima partija Mila Ðukanovića koji su tokom jučerašnjeg dana, kako je saopštio Pokret socijalista, iznosili brojne uvrede i laži na Vulinov račun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robija za Rošavog glavoseču i

pre 1 godinu

Crnogorska mafija i SNS mafija odavno sarađuju. To najbolje znaju Danilo Vučić ,Rošavi glavoseča i svi iz jedinice Kobri...

xy

pre 1 godinu

BIO I OSTADE KRETEN I CETNIK.ZAR SRBE STVARNO NIJE STID DA VAS OVAKVA BUDALETINA BILI GDE ZASTUPA?PA OVO JE DNO DNA LJUDI.VECEG KRETENA NIJE BILO DUGO NA OVIM PROSTORIMA,AKO IH JE UOPSTE I BILO.

Perica

pre 1 godinu

Bez dlake na jeziku, sve u lice! Tako treba! Pa kome se sviđa, sviđa a kome ne može da se duri do mile volje!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija