• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.07.2022

10:28

Dogovoren susret Radne grupe u Tirani! Predsednik Vučić razgovarao sa Ramom i Kovačevskim

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Dogovoren susret Radne grupe u Tirani! Predsednik Vučić razgovarao sa Ramom i Kovačevskim

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas putem video linka sa predsednikom Vlade Republike Albanije, Edijem Ramom i predsednikom Vlade Republike Makedonije, Dimitrom Kovačevskim

Sa predsednikom vlade Albanije @ediramaal i predsednikom vlade Severne Makedonije @dimitar.kovachevski razgovarao sam o predstojećem susretu i sajmu vina i hrane koji će se tokom septembra održati u Beogradu, u organizaciji inicijative Otvoreni Balkan.

Saglasili smo se da je ova sjajna i jedinstvena manifestacija, za koju verujemo da će prerasti u dobru prijateljsku tradiciju, ujedno i izuzetna promocija naše tri zemlje, ali i prilika da se proizvođači iz regiona pridruže i predstave svoje najbolje i ekskluzivne proizvode.

Dogovoren je i susret Radne grupe koji će se sredinom jula održati u Tirani, a na kojem će biti reči o saradnji u oblastima energetike, bezbednosti hrane i finansija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovana

pre 1 godinu

Sve pohvale za saradnju i unapređenje odnosa medju zemljama Balkana. To Srbiju izdvaja kao prosperitetnu državu koja neguje medjunarodne odnose.

Rajko Ć

pre 1 godinu

Jovana: Već su vidljivi rezultati Otvorenog Balkana i kako vreme prolazi rezultati će biti još bolji.

Ur Nino sar Serbule

pre 1 godinu

Otvoreni Balkan jeste dobra stvar jer se putuje bez zadržavanja , roba više ne stoji na granicama kao pre po nekoliko dana i bilo bi dobro da u '' Otvoreni Balkan '' uše i Crna Gora .

Rajko Ć

pre 1 godinu

Shvatiće i Crna Gora i BiH koliko je značajan Otvoreni Balkan i verujem da će se vrlo brzo priključiti.

Nina

pre 1 godinu

Verujem da će radna grupa, pripremiti optimalne uslove za realizacuju Sajma vina i hrane u Beogradu , manifestaciju koja će predstavljati saradnju tri naroda unutar regiona!

Branko N

pre 1 godinu

Biće to Sajam značajan za sve tri države.

Toksi

pre 1 godinu

Vucic je covek koji radi za svoj narod i Srbiju!

Milan Š

pre 1 godinu

Otvoreni Balkan je značajan za ceo region i verujem a će to konačno shvatiti i Crna Gora i BiH.

Marko Š

pre 1 godinu

Verujem da će se Crna Gora i BiH vrlo brzo priključiti Otvorenom Balkanu.

Nena

pre 1 godinu

Sajam vina i hrane u Beogradu je odlična prilika da se učvrsti saradnja između ovih triju zemalja.

Nena

pre 1 godinu

Lideri tri Balkanske države nastavljaju da usaglašavaju politiku po pitanju "Otvoreni Balkan" i time omogućuju benefite za sve tri zemlje.

Nena

pre 1 godinu

Nasa regionalna saradnja kroz inicijativu Otvoreni Balkan je sve veca kvalitetnija i zajedno ćemo raditi na sto boljoj promociji svih nasih proizvoda ,a dobra prilika za to je i sajam vina i hrane.Samo napred!

Nena

pre 1 godinu

Sajmovi su idealno mesto za nova poznanstva i nove sanse u smislu ekonomske saradnje.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija