• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: J. Marković

18.07.2022

20:51

JE L' VAS PLAĆAJU ILI OVO RADITE IZ LJUBAVI?! Tajkunski mediji i lažna srpska elita po svaku cenu žele da se dodvore ustašama!

printscreen

Politika

JE L' VAS PLAĆAJU ILI OVO RADITE IZ LJUBAVI?! Tajkunski mediji i lažna srpska elita po svaku cenu žele da se dodvore ustašama!

Podeli vest

Tajkunski mediji bliski opoziciji udruženo i na sve načine pokušavaju da se dodvore ustašama, ne birajući sredstva, pa čak i ismevaju jasenovačke žrtve svojim stripovima, a predsednika Srbije optužuju da on "doliva ulje na vatru"

Tako je niskotiražni dnevni list "Danas" na naslovnoj strani objavio uvredljiv strip "čuvenog" crtača stripova Koraksa, uz komentare takozvane elite, koja redom staje na stranu Hrvaske!

U svojoj mržnji prema Srbiji i predsedniku Vučiću oni idu toliko daleko, da su predsednika Srbije, ali i sve koji se ne slažu sa skandalznom odlukom Hrvatske da predsedniku Srbije zabrane posetu Jasenovcu, optužili da "dolivaju ulje na nacionalnu mržnju". 

Srbi su, opet, u takunskim medijima krivi zato što ne zaboravljaju svoje nevine žrtve, a predsednik Srbije, po njihovoj logici, širi mržnju jer je želeo da položi venac deci koja su mučena i ubijana od ustaške ruke! 

Pogledajte sramnu naslovnu stranu "Danasa" za 19. jul!

Foto: printscreen

Sramna naslovna strana "Danasa"

Podsetimo, ustaški režim po svaku cenu želi da spreči predsednika Srbije da oda poštu žrtvama ustaških koljača i ne dozvoljavaju Vučiću da govori istinu o stradanju Srba u Jasenovcu.

​Predsednik je želeo da oda poštu stotinama hiljada pobijenih, preklanih žrtava u Jasenovcu, ali umesto toga usledila je hajka ondašnjih medija nazivajući Vučića "provokatorom", a sve pod palicom ustaškog režima Andreja Plenkovića!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 1 godinu

Predsednik slusa volju naroda, za svakog Srbina je cast odati pocast zrtvama Jasenovca, tako da se predsednik sigurno nece libiti da ode, kada god mu to dozvole.

Filip

pre 1 godinu

Dno dna. Ne znam ko može da čita ovo smeće od Danasa.

Milan

pre 1 godinu

Đilas dobro plaća svoje novinare da napadaju Vučiča i našu zemlju.

Luka

pre 1 godinu

Novinari Danasa ovo rade iz ljubvavi prema Đilasovim milionima. Nagradi ih gazda za ovakve naslovne strane.

Ana

pre 1 godinu

Svi koji se dodvoravaju Ustasama, su izdajice srpskog roda, bas su ti tajkunski mediji. Uglavnom rade sa mitom.

Rade R

pre 1 godinu

To je njihov način borbe za nacionalnu frekvenciju!

Petar JVetar

pre 1 godinu

Језиво! Да се овај споменик уопште појави у било каквој "хумористичкој" замисли је слика менталног склопа особе која је то урадила ." Чувени Коракас" !!!

Marina

pre 1 godinu

Narod nikada vise nece podrzavati opozicione lidere koji su pokazali da znaju jedino za lazi i lopovluke

Marina

pre 1 godinu

Opozicioni lideri su pokazali da su im interesi suprotni interesima Srbije i srpskog naroda

Marija

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala da se vodi jedino mrznjom i ljubomorom prema sopstvenoj naciji

Marina

pre 1 godinu

Ocigledno da su tajkuni iz opozicije pre na strani ustasa nego na srpskoj strani

Petar

pre 1 godinu

Lazna elita iz opozicije je pokazala da ne postuje ni sopstvene zrtve ubijene u logoru Jasenovac

Kole

pre 1 godinu

Sve to Đilas dobro placa i zadatak im je da pljuju Vučica!

Dragan

pre 1 godinu

Ovim načinom zele da tajkuni budu u stampama !

Bojan

pre 1 godinu

Voleo bih da mi neko pojasni, ko je vlasnik lista Danas, pa oni pisu o Srbiji i predsedniku Vucicu takve bljuvotine da ni najveci neprijatelji Srbije to ne bi znali osmisliti?!

relja

pre 1 godinu

Ima i jednog i drugog kad je u pitanju opozicija. Sustina je da mrze sve sto je srpsko i da im smeta nase jacanje koje postize Vucic sa svojim timom.

bojana

pre 1 godinu

Bolesnici iz opozicije sire mrznju iz ljubavi prema parama koje primaju od usastkog rezima preko svog posrednika Djikija i njegove bratije.

bojana

pre 1 godinu

Opoziciji je svojstvena mrznja prema nasoj drzavi i drustvu i da se oni pitaju prodali bi nas poodavno. Jos kad se tome dodaju milini koje primaju da izazovu drzavni udar dobijate ovako umobolno ponasnje. Srecom Srbija je uz Vucica.

anja

pre 1 godinu

Opozicija siri mrznju i trudi se da destabilizuje drzavu i drustvo. Rade svakako iz ljubavi jer su bolesni a jos i za to placeni tajkunskim milionima. Srecom, gradjani su uz Vucica i Srbija je u sigurnim rukama na njihovu zalost.

bojana

pre 1 godinu

Vucic je njima kriv sto je hteo da polozi cvece na mesto stradanja neduzne dece. Pa zar toliko nisko opozicija moze pasti i dati podrsku ustasama bez obzira na novac koji primaju da bi opravdali napade na nasu drzavu.

Toza

pre 1 godinu

Treba da je sramota sta pisu i sta crtaju tajkunski mediji! Jasenovac je zlocin nad Srbima!

Mina

pre 1 godinu

Ne provocira Vucic nikoga, samo ne dozvoljava da se srpske zrtve gaze! Kao sto to cine mediji ovakvim pisanjem! Danas je odavno postalo zuto glasilo!

Laki

pre 1 godinu

Jos da nam ovi opozicioni mediji objasne cime Vucic provocira Hrvatsku i kako raspiruje mrznju!? Ne dozvolivsi odlazak srp.predsedniku u Jasenovac je dokaz sa cije strane dolazi ta mrznja!

Iva

pre 1 godinu

Koliko treba da je sramota Hrvatsku za ovakvo ponasanje, duplo vise treba da je sramota nase medije koji poput Danasa staju na stranu ustasa!

Igor

pre 1 godinu

Vidi se za koga rade ovakvi mediji i onda nas ne cudi sto je decenijama Jasenovac bila zabranjena tema!

Jana

pre 10 meseci

Da je otisao rekli bi zasto je otisao, desila se tragedija, a sada posto nije prodao sad je to protiv Evrope . Ne znaju ni sami sta hoce.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija