• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: J. Marković

20.07.2022

17:30

TAJKUNSKI MEDIJI NAPADAJU ČAK I REKONSTRUKCIJU PUTA! Ministar im ŽESTOKO ODBRUSIO "Moraćete da gledate, nećemo stati s investicijama!"

printscreen

Politika

TAJKUNSKI MEDIJI NAPADAJU ČAK I REKONSTRUKCIJU PUTA! Ministar im ŽESTOKO ODBRUSIO "Moraćete da gledate, nećemo stati s investicijama!"

Podeli vest

Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Tomislav Momirović odgovorio je na napade tajkunskih medija bliskih opoziciji, kojima smeta svaka nova investicija i svaki projekat koji čini život građana Srbije boljim!

Naime, na portalu "Nova" objavljen je skandalozan tekst u kojem se negira očigledna prednost postojanja auto-puta Miloš Veliki i na perfidan način govori o rekonstrukciji ove saobraćajnice.

Foto: printscreen

 

Resorni ministar Tomislav Momirović reagovao je, budući da ovakav tekst i spinove tajkunskih medija smatra, ne samo sramnim, već i štetnim.

Srbija se gradi, moraćete da se naviknete na to!

Momirović za Informer kaže da je nedopustivo da o investicijama govore oni koji podržavaju prethodnu vlast, koja se izgradila ni kilometar auto-puta.

- Setimo se samo da je auto-put Miloš Veliki završen pre nekoliko godina. Danas imamo neke medije ili kvazi medije, ne znam ni kako da ih nazovem, koji kažu da je auto-put Miloš Veliki sramota za srpske puteve. Zamislite samo, posle pedeset godina priče bez ikakvih rezultata, posle dvanaest godina vlasti, koja je došla posle 5. oktobra, a oni su brendirali da su promene krenule iz Čačka i Zapadne Srbije. Za dvanaest godina nisu uradili ni jedan kilometar tog auto-puta. Nisu udostojili ljude iz Čačka, Gornjeg Milanovca, Prijepolja, Priboja, Požege ni jednog kilometra tog auto-puta, koji je od suštinske važnosti za razvoj ovog dela naše zemlje. Sada, kada je taj autoput urađen, kada mi gradimo 12 kilometara tunela samo na teritoriji opštine Čačak i Lučani, oni kažu da je taj auto-put sramota za našu prelepu državu - počinje Momirović.

Foto: printscreen

Aleksandar Vučić i Tomislav Momirović

On podvlači da se sa investicijama neće stati, bez obzira na to što neki, kako on kaže, ne mogu da ih gledaju.

- Nećemo stati sa realizacijom ovih projekata kakve god okolnosti u Evropi bile. To je naša dužnost, naša misija i to je politika Aleksandra Vučića Molim ljude da sagledaju o čemu mi ovde pričamo. Mi smo trenutno u najvećem investicionom talasu u istoriji ove zemlje, a pojedini ljudi to ne mogu da gledaju, ne mogu da podnesu auto-put Miloš Veliki, jer pokazuje ponovo uzdizanje naše države. On pokazuje da nešto o čemu se pričalo decenijama, za šta su svi mislili da je nemoguće uraditi, da je, ipak, moguće i da se ipak dešava! Svi oni koji danas ne mogu da gledaju auto-put Miloš Veliki, sutra neće moći da gledaju Moravski koridor, put Ruma - Šabac - Loznica, auto-put Niš - Priština, kao što danas ne mogu da gledaju brzu prugu od Beograda do Novog Sada, sutra neće moći, ali će morati da gledaju prugu od Novog Sada do Subotice i od Beograda do Niša - naglašava Momirović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

voleo bi da znam sta je taj raspali olos uradio za 15 godina ,koliko je sagradio puteva ,koliko je uradio rekonstrukcija bilo cega ,i napravili su jedan most i ukrali para ne zna im se broj ,to jest djilas klosar

MOMIROVIĆ: KLJUČEVE JASENOVCA NE SME DA DRŽI ZAGREB!
Politika

MOMIROVIĆ: KLJUČEVE JASENOVCA NE SME DA DRŽI ZAGREB!

Danas ceo svet mora da zna da se u Evropi, kolevci moderne civilizacije, građenoj na pomirenju i pobedi nad nacizmom, dogodio zlokobni presedan koji odiše duhom zlih vremena. Zabraniti posetu Jasenovcu predsedniku Srbije čiji su preci među stotinama hiljada Srba, Jevreja i Roma stradalih u jezivom zločinu genocida za koji je odgovoran ustaški režim, samo je dokaz da se neke stvari nisu mnogo promenile od 1941. godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, povodom odluke hrvatskih vlasti da zabrane posetu predsedniku Aleksandru Vučiću logoru Jasenovac

17.07.2022

14:02

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija