• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.07.2022

20:30

GOSPODIN DA NAJAVI KAD POČINJE NJEGOV TREĆI FILM! Ana Brnabić odgovorila na SRAMNE IZJAVE Borisa Tadića!

Beta/ Tanjug

Politika

GOSPODIN DA NAJAVI KAD POČINJE NJEGOV TREĆI FILM! Ana Brnabić odgovorila na SRAMNE IZJAVE Borisa Tadića!

Podeli vest

Brnabić reagovala je na izjave Borisa Tadića u vezi sa skandaloznim komentarima koje je izneo na račun predsednika Vučića

Premijerka u tehničkom mandatu Ana Brnabić reagovala je na izjave bivšeg predsednika Borisa Tadića u vezi sa skandaloznim komentarima koje je izneo na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Oduvek iskusan glumac i propali bivši predsednik Boris Tadić sada deluje kao da je pušten s lanca, a po svemu sudeći, za to ima dobru motivaciju.

Naime, Boris Tadić je rekao da su odnosi Srbije i Hrvatske u „talačkom položaju“ interesa vlasti u Srbiji ali i Hrvatskoj, i da i jedna i druga strana proizvodnjom veštačkih tenzija „skupljaju poene na domaćem terenu“.

U reakciji na sramnu izjavu koju je preneo tajkunski niskotiražni tabloid “Danas”, Brnabić je na svom zvaničnom Tviter profilu napisala:

Gospodin da obavezno javi kada će početi njegov treći film – sudeći po drugom, obećava da će biti još jedna urnebesna komedija! Svi navijamo da bude što pre – napisala je Brnabić.

Ovo nije prvi Tadićev napad na predsednika Vučića.

Podsetimo, ustaškom režimu premijera Hrvastke Andrije Plenkovića koji po svaku cenu želi da spreči predsednika Srbije da oda poštu žrtvama ustaških koljača pridružio se i Tadić pokušavajući da opravda ustaško ludilo i napadne predsednika Vučića bez imalo srama. Tadić je predsednika Vučića prozvao da je odlaskom u Jasenovac hteo da napravi politički marketing i samopromociju i besramno rekao da Hrvatska nije pogrešila što je sprečila predsednika da ode i upali sveću palim srpskim žrtvama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nebojša Berak

pre 1 godinu

Tadic je etalon gluposti i svi znamo kako je satirao i satrao, opljackao Srbiju, a vodio je hrvatsku nacionalnu politiku. Neka objasni sta mu je JURE FRANCETIC komandant Crne legije ustaša. Tom idiotu ne treba pridavati vaznost jer je nebitan lik. A o odlasku u Rumuniju kada je peoglaseno tzv nezavisno Kosovo, unistavanju vojske, inflaciji i unistavanju kursa dinara koji su diktirali tajkuni,.. Broj nepocinstava je golem i ne moze stati u komentar

Rade R

pre 1 godinu

Mnogo je tužno i jadno ko nam je bio predsednik! Fuj! Odvratno!

Dragovan

pre 1 godinu

Uvek je bio pitak u razmisljanju i nesposoban za funkciju koju je obavljao. Maneken pali !

Fikus

pre 1 godinu

Propali političar, koji ne može cenzus da pređe ni u Beogradu a u celoj srbiji ne može da dobaci ni 1% podrške, ima obraza i drskosti da spočitava čoveku koji je upravo na izborima pobedio u prvom krugu sa neverovatnih 60% podrške - šta reći osim da je budala. Bedno jeftinim politikantstvom pokušava da se nudi zapadnim sponzorima pokazujući da je on spreman na svaku svinjariju i izdaju svoje zemlje.

Penzionerj

pre 1 godinu

Skote pobačeni, koje si nacije i vere? Možeš da lajes do besvesti ti i nekolicina ali ste vi na smetlištu istorije.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija