• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.07.2022

14:46

BILO BI NAJBOLJE DA HRVATSKI PREDSEDNIK POLOŽI CVEĆE ZAJEDNO SA VUČIĆEM! Naše zemlje moraju da sarađuju, ali ne tako što ćemo zaboravljati prošlost

printscreen

Politika

BILO BI NAJBOLJE DA HRVATSKI PREDSEDNIK POLOŽI CVEĆE ZAJEDNO SA VUČIĆEM! Naše zemlje moraju da sarađuju, ali ne tako što ćemo zaboravljati prošlost

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić objavio je na društvenim mrežama da naša zemlja mora da sarađuje s Hrvatskom, ali ne tako što ćemo zaboravljati prošlost

Bilo bi najbolje da hrvatski predsednik položi cveće zajedno sa  @avucic u Jasenovcu i da tako doprinse istinskom pomirenju. Mi moramo da sarađujemo sa Hrvatskom, ali ne tako što ćemo da zaboravljamo prošlost - objavio je Vesić na Tviteru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hos

pre 1 godinu

U Srbiji su na vlasti službeno i deklarirano četnici. Četnici koji već sto godina na ovom nesretnom području provode genocide. Aleksandar Vučić je u svojoj karijeri bio vikend četnik i osobno je protjerivao nesrbe tijekom rata i sudjelovao u genocidu a danas je salonski obrijani četnik povezan sa monstruoznim narko kartelom Velje Nevolje. Zabraniti njemu i njegovoj četničkoj i korumpiranoj vlasti zauvijek ulazak u Hrvatsku

SNS demonokratija

pre 1 godinu

SNS mafija čak i jasenovačke žrtve zloupotrebljava. Ima li njima nešto sveto osim novca i vlasti?

Bg Dex 1970

pre 1 godinu

Ne postoji niti jedan podatak da je neki od zvaničnika Hrvatske posetio Jasenovac. To se nije dogodilo niti u SFRJ, niti u SRJ, niti od kada je Hrvatska postala samostalna država. Takav podatak govori sve o njima kao državi i narodu u njoj. Dakle, ako Milanović zaista učini to zajedno sa Vučićem, to bi bio presedan i ušlo u školske udžbenike. Ono što je veoma bitno je to da Srbija mora da učini nešto po pitanju pokušaja prekrajanja istorijskih činjenica. Tu pogotovo mora da se uključi naš IT sektor, jer kada ukucate "Jasenovac" na gugl pretraživaču i odete na "Wikipediju", između ostalih činjenica piše neshvatljiv laž da je brojka od 700000 ubijenih bila samo nagađanje, pa se najzad došlo do "realne" cifre od 70000 do 90000 ubijenih?!?! Pri tom, sve piše na hrvatskom jeziku. Moramo da se služimo njihovim "oružjem" i načinom na koji oni nas svaki dan pokušavaju da nas isprovociraju. Mi moramo svaki dan da govorimo istinu i samo istinu, uključujući sve vrste medija. Živela Srbija!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija